Baby-ES Bebeği göbek deliğimden 1 parmak kadar aşağıda hissediyorum hep, benzer haftalarda olanlar sizlerin ki nasıl? Daha yukarda mı ?
mervemom24 Baby-ES ayak ve el hareketleri çok önemli değil canım kafasının nerde olduğu önemli bizimki 27+4 üz bugün kafasını sol rahime dayamış baskı yapıyor maalesef progestan fitile başladık biz erken doğum olmaması için doktorunla görüş ihmal etme bence
Baby-ES AnayimBenAna_ ben yukarda hissetmiyorum hep aşağıda max göbek deliğimin hemen altında oluyor bazen, acaba olması gerekenden aşağıda mı
ikibaloglanannesi Baby-ES çok normal. Benim ilkinde de öyleydi şuanda öyle. Merak etmeyin bir sıkıntı yoktur🤍
Rabg123 Baby-ES benim de aynı şekilde doktorum da plesanta aşağıda dedi ilk gebeligimde baya yukarda olunca bunda bi değişik hissediyorum sürekli alt taraflarda geziyo baskı da aşağı da oluyo ağırlığı attıkça
Aserpil Baby-ES heryerde hissediyorum. Göbek deliğinin üstünde altında hatta çok altta bile hissettiğim oluyo. Çok yurursem bebeği dire asagidaymis gibi hissetidiyorum zorluyor korkup acile gittim bebeği o şekilde hissetmen imkansız dedi rahatladım. Baskı oluyor sanırım
Ssdg Baby-ES merhaba bende 24 haftalık hamşleyim benimde sizin dediğiniz gibi göbek deliğinin 1 parmak aşağısında bana çok aşağıda gibi geliyor acaba bir sorun var mı korkuyorum siz n’aptınız kontrolünüz oldu mu ? Kontrole 2 haftam var benim
Baby-ES Ssdg merhabalar yok çok şükür hiçbir sorun olmadı, 30 haftamız bitti bizim hala o şekilde devam ediyoruz 😄 doktorumuz alttan baktı, herhangi bir problem olmadığını söyledi, sanırım kişiden kişiye değişen bir durum bu 🌝
Ssdg Baby-ES sanırım ya bende bi post açtım ondada aynısını yazmış çoğu biraz rahatladım. Erkek bebek mi sizin 🙈