Yaprakunallar Kızlar bu ay herkesin adeti gecikipmi adet oldu ? Tüm yorumları takip ediyorum herkes bu ay gecikti nerdeyse ama sonucunda adet oldular mevsimdenmi acaba benimde bugün bat günü.
Mom6535 Yaprakunallar canım 35 40 günde bir görüyorum seyrek pcos var ama bu ay adet görmem gereken günde kahverengi lekelenme yaşadım 2 gün sürdü sonra bir damla 3. Gün görmedim bile test yaptım negatif çıktı sökülüyorum sandım ama 12 gün geçti hala olmadım normalde bu günler arasında mutlaka olurdum test yapmaya korkuyorum yoktur diye 😂😅
Nergisim09 Yaprakunallar benimde bat bugündü bende olmadım herkes gibi demkki mevsimsel birşey buda göğüslerim acayip agriyo sanki adet olcam da olamiyomusum gibi pazar günü test negatif olduğu için bidaha yapmadım eminim ki bu ayda nasip olmadı yapıp strese asla girmem adet olunca rahîm filmi için doktora gidicem zaten nasipse 8 aydır olmuyor Şubat ayında dış gebelik amaliyatı olmuştum
Edavvv Yaprakunallar valla kan testi verdim negatif bugünle 5 gün geçti adetim daha da bi regl belirtisi yok doktor adet olamazsan gel bidaha yapalım kan testi dedi ?? Anlayamadım
Yaprakunallar Mom6535 aaa ozaman üstüne görme yasamıssın geç döllenmedir bence test yap İçinde süphe kalcağına
Mucizeem__ Mom6535 ahahah ayniiiii ben bende pcosum her ay görüyorum ama bu ay baya baya geciktim kan verdim negatifesss Sizin gibi Leke oldu ama adetim sökülmedi 😂😂☹️
Yaprakunallar Busraaaakkk ayy benimde bugün bat ama herkes bu ay geç adet olmuş düzenli adet görenler bile 1-2gün 3gün gecikip adet olanlar var adet olmadıkça hevesleniyorum bende ya adet olursam çok fena üzülücem eşim bile sürekli soruyor varmı yokmu bişey😔😔😔
Busraaaakkk Yaprakunallar canım bence stres gerçekten yapılmamalı inan, ilk ay denememizdi bu aşırı ümitliydim reglim gecikti falan doktora gittim stres yapıp reglini geciktirmişsin dedi. Dönüp baktığımda kendime 1 aydır eziyet etmişim her şey nasip olacağı varsa en güzel zamanda olsun insallah Allah büyüktür böyle düşünüyorum kafama takmıyorum yolun başındayım daha
Yaprakunallar Karnım şiş gergin uyandım bide sanki kütle var gibi anlamadım olucam heralde ya bilemiyorum ki
Cennet55 Bnde 2 gündür gecıkıyor test yaptırdım negatif bnde yapmaya korkuyorum üzülürüm diye eşimde cok istiyor bnden cok merak edip araştırma yapıyor lütfen dua edermisiniz bnde anne olmak istiyorum
Mom6535 Mucizeem__ benim seyrek pcos yani her ay mutlaka normal reglimi olurum ve 7 gün sürer hamileliklerimde lekelenme yaşadım ve baya geç öğrendim kızımda normal adet olmuştum hatta böyle bişey yaşayınca genelde hamile oluyorum 😂kafam karışık yani kilom 70 sadece kolay kilo veremiyorum yoksa Hersey normal 😂
1maviyol Benim de dün olması gerekiyordu ama gelmedi hala, ikinci testi yaptım ikisi de negatif ama insan da umutlanıyor ister istemez, mevsimsel gecikmeye de benziyor bakalım beklemedeyim
Hanifegedikli Bende hala olmadım bat 23tü normalde ya 1 gün önce yada 1 gün sonra mutlaka olurdum sabah dayanamadım test yaptım kocaman tek çizgi 😔
Nergiznane Bat 26 3 gündür her sabah test yapiyorum negatif hasta olacagima dair hicbir belirtim yok 2 hafta önce sag kasıkta batma hafif sanci oldu bel agrim oldu 2 gün sürdü gecti acaba günüm geçmedigi icinmi çıkmıyor testtede böyle olan varmı bi umut bekliyorumm
Mucizeem__ Mom6535 hı ben hiç hamile kalmadım bu ay da baya baya geciktim normalde ben adet gununden 1 2 gün önce oluyorum Kan testi verdim de negtifti hala da gelen giden yok anlamadım valla 😂
Mucizeem__ Yaprakunallar hiç sorma 😂 bari gebelik yok adetmiz sökülsn böyle daha çok gerginleşiyor insan
Yaprakunallar Nergisim09 bene 3 aydır deniyorum bende adet olurum yarın büyük ihtimalle randevu alacağım rahim filmi için bu ay bütün günlerimi değerlendirmiştik çünki bakalım ne olucaz insallah hamileyizdir