Bures48 Kızlar bebek arabası alacağım cybex mios mu yoksa balios modelini mi tercih etmeliyim var mı kullanan? 
cnnsrt Bures48 tekerlekleri vs daha kibar ve kullanışlı geldiği için ben mios tercih ettim😊 henüz kullanmaya başlamadık ama cybex’in hangi modeli olursa olsun memnun kalacağımızı düşünüyorum👶🏻
couleurcerise Ben Balios aldım Mios tasarım olarak güzel ama oyuncak gibi bence 😅 Bir de benim bebeğim erkek Mios’un oturma yeri falan çok küçük geldi bana Balios daha konforlu
Bures48 couleurcerise Balios için ağır ve bagajda yer kapladığını yazmışlar genelde bununla ilgili sorun yaşadınız mı
couleurcerise Bures48 Henüz kullanmaya başlamadık bebeğim Şubat’ta doğuyor ama bizim araba suv bagajı küçük değil arabanın bagajı çok küçükse sıkıntı olabilir evet çok küçülmüyor kapanınca çünkü
Merloza cnnsrt öyle bir yöntem olmasına sevindim, Cybex almak istiyorum sırf puset takılmıyor diye vazgeçmiştim. Detaylı bakayım tekrar. Teşekkür ederim 🌺
bengonca Ben eezy twist modelini kullanıyorum ikizlerim için. Şimdi 3. Geliyor. Şöyle kenarda bekliyim 🤗
Merloza bengonca benim de ikizler yolda :) iki araba almak istiyorum. İlk zamanlar puset kullanabildiniz mi?
bengonca Merloza evet tabi ki kullandım. 6.5 aya kadar hatta. Ben puset olarak aton5 modelini kullanıyordum. Gayet memnundum
Meryeli bengonca merhaba, hiç kumaşında deformeler oldu mu özellikle yazın bir de bebişi terletti mi çok ?
Busilata bengonca bende balios modeli var bir türlü kapatamıyorum video da izledim düğmeye basınca aşağı inmiyor acaba hata mı yapıyorum