User658383839 Kötü rüyalar peşimi bırakmıyor hele ki bebeğimle ilgili olan rüyalar. Allah’ım kimseyi evladı ile sınamasınn🥺 Benim gibi olan var mı kötü rüyalar gören..
zeynosileannis User658383839 Hormonlardan bende çok görüyorum özellikle son aylarda dün gece evi üç harfliler basmış rüyamda nefes nefese uyandım korkudan. Genelde farketmeden üzerine düşündüğüm şeyler hakkında görüyorum mesela Çiğ köfte yedim acaba bunlar zararlı mıdır diye düşündüğüm gece bebeğime bişey oluyor bunun gibi. Lohusalıktada devam ediyor sonra düzeliyor
tanhc User658383839 ben de ya valla. benim rüyaların saçmalık seviyesi diye uyanıyorum. kavga desen var, entrika desen var. bari rüyada rahat bırakın bizi be
Ilktan User658383839 yastığının arka kismina çengelli iğne tak bende çok korkuyodum onu yaptığımdan beri korkmuyorum bide yatmadan nas felak ayetel kursi okuyun
Eylul41 User658383839 bilinç altimiz neyse o geliyor ruyamiza ben kabus goruyorum ozellikle doktora gidecegim zamanin sabahinda ciddi ciddi kotu seyler goruyorum surekli yogun bagim kapilari kanamalar erken dogumlar cunku kolay seyler yasamadim surekli icimde bi kuşku endişe gene aynilari olacakmk diye cidden cok zor
hamcokelek33 Daha sabah böyle bir başlık açtım ama kaldırılmış😓 anlayamadım sebebini. Amacım yalnız olmadığımı hissetmekti. Evwtt ben de aşırı muzdaripim bu konudan
User658383839 hamcokelek33 tövbe tövbe 🤦🏼♀️ o kadar konu var ki Kaynana dan tut görümce, elti bence bunların bir. Sonu gelmeli 🤦🏼♀️ Yanı bu sabah o kadar kötü oldum ki bebeğimin kalp atışlarini duymak istiyorum 🥺
hamcokelek33 User658383839 ben de hrp erken doğurduğumu görüyorum 😓 bide anlamsız şeyler. Uyandığımda anlamlarına bakıyorum berbattttttt
User658383839 zeynosileannis ayy Allah’ım kafayı sıyırmayadan doğurmak istiyorum valla 🥲 Kaç haftalıksınız. Ben 26+2 hareketlerini de hissetsem yeter şuanlik 🥹
zeynosileannis User658383839 34 hafta. Korkmayın bişey olmaz ben her hafta düzenli düşük yapıyordum bebek büyüdü de artık düşmez o yüzden görmüyorum onu 😂 uyumadan önce okuyunca biraz daha rahat oluyorum unutunca ya evi bişeyler basıyor ya eşim beni aldatıyor 😂
Bahar77777 User658383839 canım ebnde çok kötü rüyalar görüyorum bazen bebeğimi vs öldürüyordum rüymda hoplayarak uyandım ytaktan kaç defa besmele çektim salavat getirdim psikolojim bozulmuştu bir dönem eşimle bebeğimi katlediyordum rüyamda tamamen şeytanın uğraşması bazen hala gelip gidiyolar uyanıkkende yani vesvese veriyor şeytan bana sağ salim doğursamda diyorum rahatlasam 🙏🏻🙏🏻
irotto Ben de gördüm ama rüyaların tersi çıkar deyip hayra yormak bol bol dua etmek lazım. Yusuf ve meryem suresi dinliyorum bol bol içimi ferahlatıyor 😌 iyi düşünün iyiyi çekin kendinize her şey güzel olsun 🥰
User658383839 irotto evet haklısınız neyi daha çok düşünsem onunla ilgili neye tedirgin olsam hep öyle şeyler görüyorum 😕
User658383839 mucizemgelsin61 Allah’ım sabır versin gerçekten bizlere😕 hiç üzülmeyin sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🥰🙏🏼