GulUmut Hikayemi daha sonra paylasicam, dun gece normal dogum yaptim ama bu gun sabah bebegimin kaninda enfeksiyon buldular direk yogun bakima aldilar , elim bos dondum evime 😔 cok kotuyum , ona daha yeni kavusmusken kuveze birakip geldim ... yogun bakima birakirken emzirip biraktim, sutum simdilik cok fazla degildi ama bebegim eme biliyordu, ona sagip sut birakmak istedim ama pompaya gelmedi sutum 😣😣😣 yarin da emzirmeye gidicem ama bi miktarda sagip birakmam lazim, pompaya gelmiyor napa bilirim? Acaba yarin gitdigimde sutum gelecek mi? Bebegim eme bilecek mi? Nolur yardim edin tavsiye verin bana 😔😔😔
tazecikanneee GulUmut gitmeden önce duş al mutlaka canım sıcak masaj yap elinle göğsüne pompa seviyesini arttır biraz acıyacak baya ama daha kuvvetli çekince biraz daha gelir ilk zamanlar pompaya öyle çok gelmiyor sıkma canını sakın🙏🏻
iremm05 GulUmut Rabbim sagsalim kavusmayi nasip etsin. Bir bilgim yok simdilik ama hemşireler daha iyi bilebilir yönlendirir.
TCSRFEGUL GulUmut canım hayrlı olsun öncelikle bebişiniz Allahım tez zamanda şifa versin 🙏🏻 Bende 1 hfta önce doğm yaptm kızım 2 gndür hastanede sarılıktan maalesef 😞 bende süt sağıp götürüyorm öncelikle ebelerden öğrendiğim makinaya koymadan önce göğsüne koltuk altından uçlara doğru masaj yap öncesinde ılık duşta alabilirsin iyi geliyor baş parmağınla işaret parmagını büyük C gbi yaparak masaj yap yada beyaz lahanayı haşla ılıyınca göğüslerine koy buda cok iyi geliyor benmde makinaya az geliyordu bu şeklde yaptım birde makina çekerken bende bir yandan uçlra doğru sıvazlıyorm göğsümü bu şeklde çok çıkıyor süt çıkmıyor diye vazgecme devamlı sağ sağdıkça gelicek emin ol 🙏🏻 Rabbim şifa versin tüm bkleyen yavrularımıza 🙏🏻
GulUmut TCSRFEGUL tesekkur ederim bilgin icin kardesim 😊 InshAllah ikimizde sag-salim kavusuruz bebeklerimize 🤲🏼 Dediklerini uygulayacagim , InshAllah ise yarar daha bugun pompa alicam, aventi almayi dusunuyorum umarim en iyisi odur
TCSRFEGUL GulUmut çıkardık bgn prensesimi 🙏🏻 Darısı tüm şifa bekleyen yavrularımıza olsun 🙏🏻 Rica ederm canım ne demek ne yaptım ki inşallah işe yarar bende avent kullanıyorum şuanda problemm yok ☺️
Aryam GulUmut can salam Indi necedi vezyet ?neye gore infeksiya tapilibki?narahat olma chox galmaz vallah ne halda ushaglar dogulur bu nedirki ureyivi buz kimi saxla menede xeber ele Allah komeyin olsun🙏🏻🙏🏻Neden olub bes hekimler ne dedi?
GulUmut Aryam salam heleki yogun bakimdadi, crp sepsis deye bir infeksiyadi, yenidoganlarda olur cox vaxt, heleki arastirirlar, cox wukur tez awkarlandi, eve gedennen sora bilmeseydik uwaga nese olardi Allah qorusun 😣
Nursen21 GulUmut bi bilgim yok ama inşallah tez zamanda bebeğin iyileşir ve seninde sütün gelir Sıkıntıların gider inşallah 🤲🏻
Aryam GulUmut salam can necesen nece oldunuz balan necedi?xeber verersende mene hech olmaya instadan yaza bilsen yaz danishag❤️InshAllah hershey yolunda olar hech sixma canini🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿
YummyMummy GulUmut Allah bir an once bebeginize kavusmayi nasip etsin insallah. Sut goz yasi gibiymis anlik salgilanan bir sey. Bebeginiz icin uzgunsunuz, streslisiniz ondan pompaya gelmemis olabilir. Ama yavrunuzu kucaginiza alip emzirdiginizde gelecektir. Emzirirken ten tene temas yapmaya calisin, butun kotu dusuncelerden arinin. Pompayla da sagdikca gelir zamanla moralinizi bozmayin. Uyuyup dinlenin ve bol su icin.