Miracleee şimdi şöyle söyleyeyim emzirirken hamile kalmadım ama hem postun üste çıksın hem de yorum yapmak istedim her hamilelik kendine özel ve farklı bulguları vardır kimi hamilelikte aynı belirtiler olabilir kimisinde çok değişik belirtiler olabilir ama bence bir hamilelikte en önemlisi adet gecikmesidir Evet emzirirken de Adet gecikmesi olur fakat çok ciddi derecede bir gecikme varsa kesinlikle kan testi veyahut hamilelik testi verilmelidir ve ben kan testi taraftarıyım çünkü neden diye sorarsanız artık testlerin çoğu bozuktu onlarca para veriyoruz örnek veriyorum bir testte 80 TL para veriyorsun bu olacak 100 TL 120 TL insanlar işine gelen fiyatı koyuyor artık yani o paraya en azından kenara koyabilirsin belki büyük bir para değil ama kan testi her zaman benim için kesin sonuç veren bir testtir Rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallah dualarınızı da bana da yer vermeyi unutmayın lütfen Ben de evlat sahibi olmak istiyorum ama şu an değil 25 2026 gibi ama tabii ki de biz planlarız Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman faydalanırız