SemaaK123 bennn iki doğumumda kullandım. Sancım başladığında evden biri geniş bir kaba su koyup içine koydu. Meryem suresi, Felak, Nas ve Ayetel Kürsi okunuyor. Tabii ek olarak Yasin de okunabilir benim ilkinde teyzem ikinci de annem yaptı Yasin de okudular. Ot su da açıldıkça annenin de açılması oluyor. Doğum bittiği an rahmin hemen kapanması için sudan alınması gerekiyor. İçilmesine gerek yok ben evden çıkınca evde kalan biri yaptığı için hiç içmedim. Çok faydasını ve etkisini gördüm.
İlk kızım: sabah suyum geldi 9 acile girdim risk olmadığı için 11 e kadar kendi sancım gelir mi diye bekledik gelmedi 11 den sonra suni sancı takıldı. 15.15 de bebeğim kucağımdaydı.
İkinci kızım: bir akşam balkonda otururken bir den 21.55 de sancı geldi ben ayaklandımm dedim bu çok başka bir ağrı dakika tutun ikinci sancı geldi 4 dakika da bir sancılarım başladı. Duş aldım hazırlandım evden çıktım. O ara annem otu suya koydu. 22.55 de acile girdim 10 cm açıklık doğum başlamış damar yolu açıldı doğumhaneye alındım 23.24 bebeğim kucağımdaydı. 1 buçuk saat sürdü sancılar ve doğum. Hatta annem der otun çok az bir yeri kaldı bebek geldi gelecek dedim 5 dakika sonra sen aradın bebek oldu diye dedi 🥹 ki bu doğumum da 40+2 de doktora gittim açılma ağrı sancı yoktu bebek tam doğum kanalında değil derdi doktor. 40+4 de bebeğim beni yormadan zahmetsizce geldi. Rabbim herkese nasip etsin ❤️