Aslaninannesi_ 30 haftalığım aynısını yaşadım hatta doktora söyledim bebeğin eklem sesleriymiş çok şaşırdım
Turuncukadin Aslaninannesi_ ay çok ilginç ilk kez duydum neden olurmuş peki yani disardan duyulacak kadar nasıl olur ki
Serap09 Aslaninannesi_ çok korkuyorum net bisey de yok İnternet’e baktım kağan kocatepe videosunda izledim ama oda çok emin değil 3 gündür falan geliyor
Serap09 Rabiaa3404 kotu bisey olmasında varsın kitlasin doktora sordum adam cevap vermedi deli sandi beni herhalde
tubavarlikk Rabiaa3404 ay bana da oluyo , foruma bakmaya geldim çok şükür yalnız değilmişim😅 hem benim kalça kemiğimden geliyo hemde bebekten minik minik çıtçıt
Turuncukadin Aslaninannesi_ daha neler duyacağız Allah’ım😅 hayır çok güzel bir şey bence varlığını tam hissedersiniz ama insan korkabilir haliyle. Ben henüz 18+4 haftalık olduğum için bilemiyorum nasıl bir his
Aslaninannesi_ Turuncukadin valla öyle ben anneme hıçkırıyor diyorum o nerden çıktı 4 tane doğurdum ben diyordu 😀 geçen doktora sordum evet evet hıçkırır dedi annem diyor biz genç hamile kaldık ondan heralde bilmiyorduk 😀😀
Turuncukadin Aslaninannesi_ ya zaten onlara bizim yaşadıklarımız inanılmaz😅 ben de bebeğimi hissediyorum çoğu kişi inanmıyor. Ben inanıyorum önemli olan bu😅
Aslaninannesi_ Serap09 merak etme kötü bir şey değil hareketlerini dinle zaten hareket eriyorsa bir sorun yoktur
Aslaninannesi_ Turuncukadin 17.haftada benimki tekme atıyordu minik minik 18.haftan normal hissedersin csnım bana da inanmıyorlardı 😀
Turuncukadin Aslaninannesi_ aynen öyle bence de hissediyorum ama işte gel anlat😅 her an değil ama gün içinde hissediyorum
Aslaninannesi_ Turuncukadin evet o hafta minik minik tek tük oluyor ama 30 a geldin mi kaburgaların çatlayacak sanıyorsun öyle böyle vurmuyorlar 😀😀
Turuncukadin Aslaninannesi_ çok heyecanlı🥹 inşallah sağlıkla ulaşırız o günlere ya. 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu yaklaşık bir sene önce. O yüzden bu haftalara gelmek bile mucize gibi geliyor bana
Aslaninannesi_ Turuncukadin canım başın sağolsun çok üzüldüm Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏