Turuncukadin melissannesi ilk 16. Haftada hissettim bir anda. Sonrasında birkaç gün arayla hissetmeye devam ettim. Şimdi de günde bir kez belki hissediyorum 18+3 oldu🥰
Sydaaslan Çocuğun hareketı mı bılmıyorum ama pes peşe üçer beşer kez pıt pıt duyyorum 8. Haftadayım normalde olmuyodu öyle
Tugcek_ Haftamda pıt pıt baloncuk patlaması gibi hissettim şuan 18 haftanın ortasındayım ara ara hala hissediyorum aynı şekilde kızımı 🩷
Tchranne melissannesi 17 de kipirdanma böyle aniden bir boşluk geçişi gibi şeyler oluyor canım o da bebek hareketi ama net hissetmek için az daha sabret 🌺😊
Ebrarhcr melissannesi evet hissettim bı hafta sonra daha netti, Haftada dışardan çok net belli oluyordu hareketliydi
melissannesi Kızlar bu arada bu harkaetler gerçekten bebekle ilgili çok mesaj veriyo Benim ilk kızım gece değil gündüz harket ediyodu maş aynı öyle dewam ettik doğunca
Eyluleyluleylul melissannesi doktorum inanmasa da ben çok eminim 14+3 de hissettim. Zaten 16 dan sonra gümbür gümbürdü. Şuan 22 ve baya tekmeleri elini koyan herkes hissediyor dışardan görünüyor. Aceleci ve hareketli bir bey bence. Boğa bekliyoruz ama koç geliyor gibi gibi
Beyzanur3 melissannesi benim 2. Gebeliğim ilkinde çok geç hissetmiştim bunda 15. Haftada hissettim şimdi 17 haftalığız
dygsss Sydaaslan 8. Haftada bebek nokta kadar zaten hareketlenmeye başlamadı daha sizin hissettiğiniz onganlar yer değiştiriyor rahim büyüyor odur 4. Gebelik de olsa mümkün değil
Kur Haftamıza girmek üzereyiz ben son bir iki gündür bir seyirme gibi birşey hissettim iki üç kere ama bağırsak hareketi mi bilemedim ilk gebeliğim çok heyecanlı 🥰☺️