Biranneikibebe Merhabalar 5+6 da doktor kontrol randevum var bebeğin kalp atışını duyma şansımız olur mu? Geç döllenme değil hafta ve günüyle uyumlu kese.. bu kadar erken duyan oldu mu acaba
hazirannnn Biranneikibebe ben bugün doktora gittim 6+4 günlük kalp atışını duyamadık. Bence en garantisi 2 3 hafta sonra gitmen çünkü geç döllenme falan da olabiliyor. Benimki aslında adet tarihime göre 6+4 günlük ama geç döllenme 5 haftalık.
annelokumu Biranneikibebe ben 5+6 da duymuştum. Çok hafif hafif duyuluyordu. 🤗 Son adet tarihiyle uyumluydu benim de 💖
Sevgilimmmmmmm Biranneikibebe önemli değil canım. 6+5 gibi atış var dedi ama 10+5 te dinletti bana o da 2 saniye falan
Shazaall hazirannnn benim de geç döllenme geç döllenmenin bi olumsuz etkisi var mı doktorunuz bir şey dedi mi acaba
Meltemanneolsun Shazaall yok canım merak etme. O senin adet dongunle alkali yumurtlama gunlerinle alakalı. Bebeğe Bir zararı yok hatta sonradan gününü yakaliyormus. Benim de geç döllenme çoğu kişinin de
Shazaall Meltemanneolsun benim son adetime göre 9haftalık olması gerekirken doktorumuz ultrason görüntüsüne göre 6+5 dedi biraz uzun bir süre gibi geldi içim rahat etmedi bu kadar fark olması da mı normal acaba ya
summer8 annelokumu annelokumu merhaba benim de 5+6da çok hafif ve yavaş duyuldu sizin de öyle miydi. Üstten duyulmadı gibi doktor sesi hissetti alttan da çok yavaştı öyle gümbür gümbür değil. Sizin sonradan hızlandı mı
Meltemanneolsun Shazaall benim de 2 haftalık bı ara var normal doktor da bir şey demediyse bir sorun yoktur
annelokumu summer8 evet evet çok hafif duyuluyordu sonra 7. Haftada daha netti merak etmeyin summer8 evet çok hafif hafif duyuluyordu. 7. Haftada daha netti. Merak etmeyin. 💖
summer8 annelokumu nabız yavaş olunca korktum zaten bir kaç gündür atıyo olabilir 2 hafta sonra yine gel dedi. Teşekkür ederim 🥹