Salmanc Sonnur2 ben burda postlara uyup 5 gün bekledm günde 3lt su içtim vs sonra idrarım rengi değişti doktora gittim ki bakteri var enfeksiyon ciddi safhada 🥺 çok pişman oldum enfeksiyon antibiyotikden daha tehlikeli bunu bildiğim doktorlar hep söylüyor bence 2 gün su iç dene ve sıcak tut kendini . Baktın devam ediyor hemen doktora git idrar tahlili yaptır derim
Biroglanannesi Sonnur2 bende bir hafta önce enfeksiyon kaptığımı öğrendim bakteri varmış idrarımda. Doktorum hemen antibiyotiğe başlamamı istedi bol bol da su içmemi önerdi. Yazdığı antibiyotiği eczacı arkadaşıma da sordum güvenle kullanabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz zaten enfeksiyon başka türlü de geçmez dedi. Şuanda kullanıyorum. Rabbime emanet bebeklerimiz 🙏🏼🙏🏼
gdaslik Sonnur2 bende de çıkmıştı tek kullanımlık antibiyotik ve günde 3 litre su içerek çözdük bi sıkıntım yok ama az su içtiğim gün anlıyorum idrar renginden bi sıkıntı oluşturabilcegini bol su için ama doktorunuz ilaç verirse güvenin ve kullanın
Deletedmom00251 Salmanc kesinlikle ben sürekli yaşıyorum bu durumu antibiyotik ve toz ilaç verdi bugün bitti ilaçlar ama hala yaşıyorum
Sonnur2 Salmanc gittim doktora antibiyotik verdi ama ilaç kullanmak istemiyorum su ile atlatabilir miyim acaba
MerveNural Sonnur2 doktor verdiyse kullanmak zorundasiniz emin olun o daha iyi biliyor ayrıca tehlikeli olsa vermez zaten ayni hataya düşüp bakteriyi hatsafhaya cikaran biri olarak soyluyorum su tek basina yeterli bisey degil.
Deletedmom00251 Sonnur2 bebeğe zararlı olsa kadın doğum doktorun böyle bişeyi göze alıp sana o ilacı verir miydi😊
Damlayaz Emin ol enfeksiyon daha zararlı bebeğe geçip küvezde kalan doğum hikayeleri okuyoruz hep burada.. Dr verdiyse kullanmalısın bencede
Demetemrahhh Biroglanannesi hangi ilaçları kullanıyorsun doktor bana manurol ve azosilin verdi korktum bebeğe zararı olur diye kullanmadım ama geçmiyo
Brcaytc Sonnur2 akıntım sürekli kokulu geliyor.şk önce antibiyotik ve vajinaya sıkılan kremden kullandım. Bir haftalığına geçti ve tekrardan kokulu akıntım tekrar etti. Doktor değiştirdim ona da kokulu olduğunu söyledim bu sfer fitil verdi o da geçici süreliğine geçirdi haşa devam ediyo.. ve İnan’ın çok su içiyorum bence su çözüm değil 🤷🏻♀️ İç çamaşırın pamuklu olması gerekıyormuş ütülenmesi gerekiyormuş falan sürekli öyle kullanıyorum ama hala devam ediyor.
Rabiabck10 Bende olmuştum hamile kaldığımı bilmiyordum doktora hamilelik riskim var ona göre ilaç verin demiştim toz antibiyotik verdi paketin içinde bir tane var korkma zararlı değil dedi içtim anında geçti iki üç gün sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim
Biroglanannesi Demetemrahhh bana sef diye bi antibiyotik verdi. Yarın bitiyo ilacım tekrar tahlil olacağım umarım işe yaramıştır
Yhartk Sonnur2 niye kullanmak istemiyorsunuz ki? Emin olun doktorunuz sizden çok daha iyi biliyordur. Antibiyotik sonuçta demişsiniz de, zararı olmayan bir sürü antibiyotik var, şu an içmeyerek daha fazla zarar veriyorsunuz.