PrensesAnnesiE Bir kızım var Ecrin 2.ye hamileyim 27 haftalık olduk ama hala oğluma bir isim bulamadık daha doğrusu netlestiremedik :) Ali ismi olacak ama yanına ikinci bir isim arıyoruz. Ali Eren Alihan Yiğit Ali Bu isimler arasında kaldık açıkçası ilk tercihim Ali Eren hem söylenmesi daha kolay hem kızımla da uyumlu ama herkes Alevi ismi olduğu için koyma dedi, hatta bu ismi söyleyince Alevimisiniz diyen oluyo. Yanlış anlaşılmasın saygı duyuyorum ama değiliz hatta biz şafiiyiz ama bu isim kulağıma daha hoş geliyor, kararsız kaldık sizce? Yada başka önerisi olan var mı :)
Gumusbulut58 Oğlum olursa hep Eren koymak istedim Eren Bülbülden dolayı. Eren Ali kulağıma çok güzel geldi, Aybars Aliyide düşünün derim adıyla yaşasın inşallah
EksiErik Alevi ismi diye birşeyi ilk kez duydum. Bunlar hep ötekileştirme cabaları. İsmin alevisi, sunnisi kürdü türkü olur mu hiç anlamadım cidden.
Mzzz Saygı duyuyorsan böyle söylemeleri neden size battı anlamadım evet biz ALEVİLER Ali Eren Yiğit Ali gibi isimler koyarız. Alevi ismi koyma ne ya söyleyecek çok şey varda neyse