Duruablaoluyoor insanlar genelde kötü yorum yapıyor gerçekten anlam veremiyorum bNa kötüsü denk gelmedi sanırım. 32 haftalığım 5.ayımdan beri şehirde takipliyim bir kaç doktor gezdikten sonra içime sinen gayet ilgilenen bir doktor ile tanıştım. Evet asistanı yanında oluyor birlikte bakıyorlar ama bunun ne zararı olabilir ki? Çiğliğe iki kez gittim 9 30 randevusuna 11 40 da aldılar o kadar sıra bekleniyor ve o kadar yoğun ki. 4 5 kişiyi aynı anda odaya çağırıyorlar. Mahremiyeti istesen de koruyamıyorsun. Şehir de sıra beklemiyorsun neredeyse. Tertemiz. Kan verirken sıra yok 2 dk bekleyip yanıyor ismin. Orda arkadaşım var ebe kendisi. Doğum katını görmek için çıktım, konuştuk. Gayet steril nezih ortamı var. Bir günde doğurup taburcu ediyoruz. Hiç problem yaşanmıyor dedi içimi rahatlattı. Sadece tek çekincem doğum sırasında asistanlar odaya doluşur mu acaba. Ders görür gibi 4 5 asistan girerse o zaman müdahale edip olay çıkarabilirim. Ama böyle bir durum yaşanmazsa onun dışında bir problem yaşayacağımı zannetmiyorum. Acile gittim kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmaya. Acildeki Doktor en son bebeğin kalp atışına bakalım dedi. Bende rica ettim bebeği biraz detaylı gösterir misiniz çok görme imkanım olmadı diye. Acil sakindi benim gittiğim saatte. O kadar güzel ilgili yaklaşarak bebeği gösterdi ki en az 5 dk kızımı izledim ağzını burnunu herşeyini. Ve doktor da keyifle gösterdi.