Canandd Kubrasrlozd bizde 29+3 olduk oğlumla 🍀🌱 9 mart tahmini doğum ama normal istediğim için 15 marta kadar vakit verebiliriz dedi doktor. Öok heyecanlı, zaman azaldıkça özlem artıyor
Kubrasrlozd Canandd Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Gerçekten öyle kıyafetlerini gördükçe doğsa da içinde görsek bir an önce diyorum 🥰
myangelson Kubrasrlozd amiin🤲🏻 diledikleri zaman değil de zamanında gelsinler bizimki erken gelmeye çalışıyor çünkü 🥲
Esma_Sakmak elifbusra13 kızım 6 oğlum 4 yaşında 1 mart gibi sezaryen dogumum olcak inşallah bir kizcede benden 🥰🌸
kbsoysal keyfimin-kahyasi-misin ya ben kızımda kullandım 4 sene önce çok memnundum, geçen gün kuzenim de söyledi özellikle erkek çocukta sleepy hep taşırıyor diye çok şaşırdım
Kubrasrlozd kbsoysal yaaa hiç duymadım ben. O zaman hiç girmeyelim bez stoğu olayına doğdunda deneyerek halledicez
keyfimin-kahyasi-misin kbsoysal Evet oğlum var Ve bez takmamisla farksız oluyor Bozmuslar galiba ben molfixdne memnundumesela oğlum kucuken şuan oda aynı tasiriykr
kbsoysal keyfimin-kahyasi-misin gerçekten çok şaşırdım🥲 o zaman diğer önerdiğiniz markalardan denerim ben de teşekkür ederim❤️