Kubrakuzey Üzerine alınanlar teker teker nasıl da ortaya Çıkıyor, balıklama..
Şahsi olarak kimseye yazmadım, genel olarak söyledim içimdekileri, kimin ne yazdıgınıda detaylı olarak okumadım açıkçası, şöyle baktım ve geçtim.. hayatın mükemmel olabilir fakat ben senin eşinden evinden maneviyatından maddiyyatından bahsetmedim. Bu şekilde dalga geçenlerin hayatlarında hiç mi yanlışları yok, arkadaşları ile, akrabaları ile konuşurken hiç mi yanlış kelimeler sarfetmiyorlar demek istedim. Mükemmeliyetten kastettiğim bu idi. Bu konuyu, hayatın mükemmeliyetliğini katacak kadar cahil değilim çok şükür. Yazdığımdan da pişman değilim çünki herhangi bir insanla dalga da geçmedim, herhangi bir insanı yargılamadım da. Sadece yapılanın yanlış olduğunu savundum. Eğlence programı yaptınız iyice burayı. Bende şöyle düşünüyorum ne yazık ki, hayatlarında mutlu olmayı bilemeyenler; bu tarz programlarda anca ona buna gülmeyle yetinenlerdir. Mutsuzluğumu buraya vurduğumu söylemişsin, sende bi yerlerden vurmaya çalışmışsın ama sadece çalışmışsın, ne yazık. Kendinin mükemmel bi hayatının olduğunu dile getirmişsin ama 4*4’Lük hayat yoktur canım. Dilerim bozulmasın eğer öyleySe de.