ReyHalVe21 etkileri ve teknolojisi farklı, ev tipi cihazları daha çok tüyün çıkma süresini uzatan cihazlar gibi düşünün. İpl cihazı onlar (yani yoğun atımlı ışık cihazı) kılları bitirmiyor ama her hafta çıkan kıl 1 ayda 2 ayda çıkmaya başlıyor, azalıyor vs . Zarar verecek dalga boyutunda değillermiş.
Alexandrate gibi cihazlar, dalga boyutu yüksek ışık teknolojisi yani lazer ışığı atıyor. Melanin pigmentini hedef alarak tüylerin kökünü yok ediyor. Lisede yaptırdığım koltuk altımdan hala kıl çıkmadı mesela 17 sene geçti😃 Yani birisi yok edecek kadar yüksek dalga boyutu diğeri daha az etkili ama kılın çıkma ve uzama süresini azaltan bir cihaz. Zaten bazı güzellik merkezlerinde de ipl cihazı kullanıyorlar ve ondan bitmiyor kıllar. Alexandrate , Soprano titanum vs gibi daha güçlü cihazların olduğu yerlerde doktor olma zorunluluğu var; daha güçlü cihazlar yani yanma riski var vs. Bence hamilelik döneminde ev tipi de olsa genitale yapmamakta fayda var ama yüzüme yapıyorum ben. Doktorum da böyle söyledi. Belki diğerleri de sorun olmuyordur ama benim zaten çıkmıyor çok eskiden bitirdim diğer bölgeleri. Hafiften genitalde çıkmaya başladı heralde hormonlar da tetikledi, doğum sonrasına bırakmayı planlıyorum. Siz doktorunuza danışın en doğru bilgiyi o verir 🙏🏻😊