Elifaaa Eşimle kan uyuşmazlığımız var Kasım ayında ragan aşısı yaptırmıştım 9 haftalık hamileyim şu an tahlillerimi yaptırdım kan uyuşmazlığı testim negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı kendi doktorum ragan aşısının etkisi olabileceğini söyledi tekrar yaptırırız dedi o testi diğer doktor ise bu sıkıntı yaratabilir aşı etki etmemiştir araştırma hastanesinde sürekli bakmaları lazım diyor Allah korusun bebeğime etki eden birşey olur mu çok korkuyorum
Mom72626 Elifaaa merhabalar bende 8+5 im benim de hafif kanamam oldu bana da iğne vurdular eşimle kan uyuşmazlığı var diye ama benim takip ya da bir daha kan alma durumu olmAdı 🙄
Sunshine00 Elifaaa merhaba yazınızı okudum şuan aynı durumu bende yaşıyorum siz ne yaptınız herhangi birşey oldumu
Gulsennnnb Uyusmazlik yüznden düşük yasadim kurtaj sırasında igne yapildi su an 9 haftaligiz 27.haftada igne yapacağım dediler bi de bebk olunca kani anneden alirsa olmayacak baba dan alirsa bebeğime de vurulcak ilk defa duydm szin drumu
Elifaaa Gulsennnnb benimde ilk gebeliğim ve pek bilgim yok bende sizin dediğiniz gibi biliyordum sadece ama tahlillerim pozitif çıkınca öyle dediler
Gulsennnnb Daha sonra igne tahlil yapılmadı 6 haftalikti igne yapilmis sonuçta seni koruyo bnce irdelemeyin akisina birakin dr gerek duysa yapardı diye dsnuunyrum içiniz rahat edecekse tabii kiyapin