Eda_ak21 gezentianne tabi tabi uyuştum ama tam değildi yanma hissettim bide bebeğim çok yukarıdaydı ebe onu itmek için karnıma bastı o baskıyı da hissettim sonrası derin uyku 😁
Alone kalbiminpariltisi tecrübeme dayanarak söyledim. Vücut aynı vücut. Teknikerler farklı.Birinde uyuşmayıp diğerinde uyuşmuş olmam yine de vücuduma mı bağlı ? Vücudumda değişen nedir ki öncekinde uyuşmayıp da bunda uyuşmasına sebep olacak ? Bildiğiniz birşey var ise paylaşırsanız sevinirim bende öğreneyim
heyben Alone her gebelik farklıdır, aldığınız kilo gelişim farklıdır, omurga değişimi olur yıldan yıla. ilaçlar da değişiyor sürekli, ilacın etken maddesinden kaynaklanan bir sorundan da olabilir direkt beceriksiz demek biraz talihsiz olmuş.
kalbiminpariltisi Alone tecrübenize dayanarak bir durumu genelleyemezsiniz. İki gebeliğinizi aynı anda yaşamadığınıza göre vücut aynı vücut olmuyor…
Alone heyben ilk sezeryanımda tam 8 kere iğneyi batırdı. Sırtım delik deşikti. Ve asla uyuşmadım. 8 kere deneyerek uyuşturmaya çalışıp bana travma yaratan birinde suçu aramam normal gibi sanki🥰 sonuncuda ise tek seferde bitti herşey. Neyse öyle böyle kötü tecrübemin üstüne 4. Sezeryanım olmasına rağmen herşey mükemmeldi ayrıca daha kiloluyum (kilo da etken dedikleri için yazmak istedim). Sondu zaten güzel bitti şükür
Simsiyahh Alone bende erken doğumum oldu bir anda sancım başladı bebek ters olduğu için mecbur sezeryan oldum belime iğne yaptılar ayağına sıcaklık gelecek dediler yavaş yavaş geldi ben burada hep duyuyordum işte sezeryan da uyuşmadım tam falan sorun yaşayanları aklıma geldi o anda iğne yapıldı hemen işleme başladılar dedim ne yapıyorsunuz canım acıyor hissettim yani o kesiyi sonra narkoz verdiler
Meliss00 Elifcahhnnnn Bendede aynı şekilde olmuştu spinal olarak konuşuldu ameliyatda anestezici vurduğunda cok fazla acı hissettim işlem bittiğinde karıncalanma uyuşma hiçbir şekilde olmadı sürekli uyumuşmadığını başlamamalarını söyledim en sonunda doktorum genel anestezi uygulayın dedi ve genel anesteziyle doğum yaptım.