Dolunay_annesi Kızlar siz nasıl hissediyorsunuz benim sanki bebeğim doğdu doğacak aşırı hareketli sizin nasıl
Kbraldemr Dolunay_annesi sorma bikaç gündür bizimkide öyle valla çok şiddetlendi tekmeleri artık canımı yakıyor ve 5 dakika durmuyor yerinde doktor erken Doğum riski yok demese doğurucam diye düşünücem 😂
Ebrumarbling Dolunay_annesi benim uygulamada 46 günüm gözüküyor sezeryan olacak ne kadar önce alırlar
Yaprakkm Dolunay_annesi bende 34 haftalık oldum bazen öyle bastırıyor ki çıkıcak sanki bide sol kasığımda özellikle çok batma oluyor iki gündürde diyorum bizim bebiş erken gelcek ☺️
Dolunay_annesi Meddythemama bugün gittim de doktor izne ayrılmıştı cuma günü tekrar gidicem 32 de 2030 kg seninki nasıl
Dolunay_annesi Kbraldemr aynen benimde öyle iyice ağırlaştım geceleride ağrılarım olduğundan uyuyamıyorum
Melegimgeliyor Bende 35 haftalığım geceleri hiç uyuyamıyorum midem çok yanıyor yatınca da oğlum çok baskı yapıyor sanırım bu son ay çok zormuş
Hilal09 Bende 34. Haftadayım artık bizimde hareketleri sert olmaya başladı ve karnımın üstü arada sertleşiyor
Gizemkrkt Valla ben 33 haftalık hamileyim bende artık çok yoruluyorum çok uyanıyorum 32 hafta iken 2000 kg idi
Ozdilserpl Bende 34 haftaligim benim sorunum da diz agrisi hic uyutmuyor bu huzursuz bacak sendromu cok fena
CansuCaTurkmen Bizde 6 mart tahmini👼🏻 Arada şiddetli bir vajina baskısı hissediyorım sonra geçiyor 1 hafta hiç olmuyor sonra yine oluyor. Kasılmalar sıklaşmaya başladı onada doktor normal diyor bekliyoruz bakalım 🤷🏻♀️
Dolunay_annesi Ebrumarbling sezeryanı neden yaptığına bağlıdır o çocukla ilgili bi sıkıntı yoksa genelde 38 haftada alıyorlar diye biliyorum
Grycaglar Dolunay_annesi Benım bebegimde cok hareketlı bu son ay gercekten zormus gecelerıde mide yanmasından uyku yok 35 haftadyz valla artık saglıklı olsunda 37 de gelsın dıye dua eder oldum cok zorlanmaya basladm