Merhaba kızlaar 37+2 de yaşadığım ilçede normal kontrolüme gittim ama doğurmak istiyodum artık ve suyumun azaldığını plesentamın yaşlandığını vede çocuğun 2 hafta geriden geldiği söylendi şimdiyece öyle bişey yoktu herneyse çokta önemli değil beni ankaraya sevkettiler bilkent şehir hastanesine gittim ordaki doktorda öyle bişey yok dedi halbuki var şansa orda tansiyonum 14leri gördü normalde tansiyonum yok öyle olunca mecbur yatış verdiler 2 gün yattım ama o sırada bidaha ultrasona çağırmadılar beni 2 gün sonra çıkış yapıcağım gün doktor ultrasona çağırdı başka bi doktor bu son kez bakalkm diye ve suyun iyice azalmış dedi dedim ben zaten bu şikayetlerden geldim ama doktor öyle bişey yok dedi dedim doktor seni doğurtalım dedi bende sevindim istiyodum çünkü sonra beni doğum haneye götürdğler alttan bi ilaç verdiler rahim açılsın diye oda sancı yaptı yavaş yavaş nstde de çıkıyodu artık ama bi anda çocuğun nabzı aşırı şekilde düştü hemen çağırdım doktorları apar topar sezeryana götürüldüm ben kendimden beklemiyodum bu performansı çok çabuk ayaklandım iyileştim güzel geçti yani heleki bide aşırı korkuyodum sezeryandan her neyse gelelim asıl sıkıntıya bebeğimde bugüne kadar söylenmeyen hastalığı doğumdan öğrendik okadar detaylı ultrason falan yaptırdım hepsi boşmuş çocuğum vücudunda bi sürü leke var hemanjiom deniliyo sırtında göğsünde kolunda bacağında poposuda ve yüzünün bi yarısında ve kolunun biri ötekinden daha iri şimdide onun için hastane yolu bekliyoruz ultrason yapıldı şükür bişey çıkmadı kan tahlillerinde falan emara gircekti olmadı çocuk durmadı ayın 30unda çocuk dotkoruna gidicez tekrar umarım bi an önce ne gerekiyosa başlanır tedavisi