Nilbebek27 Kızlar 35. Haftadayım +10 kg ile bu haftaya geldim ama bugün resmen 3 kg almışım bir insan bir günde 3 kg nasıl alabilirrrrrrrr son haftalar da bu kadar fazla mı alınıyor cidden
turkan403 Nilbebek27 saglıkla gelsin inşallah🤲 dert etme kız verilir kilo ben hc alamıyorum 🥲🙁 doğumdan sonra da daha kötüye gidiyo yine gebelikte yüzüme kan geliyo🤭😂
Jasmine2426 Nilbebek27 tamamen yediğiniz şeylerden kaynaklı anlık ödem olmuştur bir kaç güne yarısı gider o 3 kilonun, 37 hafta bende 9 kg aldım
gizemm0688 Nilbebek27 benim ikiz gebelik 35+3 toplam 22 kg aldım. Zaten 80le hamıle kalmıştım. Fenalardayım. İlk 4 ay sadece 2 kg almıştım. Sonra nasıl olduysa böyle oldu. Gluten hassasiyetim de var muhtemelen ödemim var ama umarım doğum sonrası verebilirim.
mcansu Nilbebek27 1 günde 3 kilo almamışsınızdır 😁 eğer gerçekten iki tartılma arası 1 gün ise Yediğiniz içtiğinizden ötürü ödem olmuştur 3 kilo demek (3 kilo yağ ort 21 bin kalori) birkaç gün dikkat ederseniz düzelir
turkan403 Nilbebek27 olsun dogumdan sonraki sürecte verilir emzirme lohusalık derken bn maks 60kiloyla zor sezeryana girdm ikisnde de bunda da öyle gözükyo herkes karnın yok cok zayfsn bebek gelişmiyo mu demesini saymıyorum
Nilbebek27 Jasmine2426 a süper keşke bende 10 kg ile bitirebilsem çünkü kilolu hamile kaldığım için doğumdan sonra zorlanmaktan korkuyorum
Jasmine2426 Nilbebek27 sanırım 10 kiloyla bitiririm gibi geliyo bana boyum 171 şuanki kilom 70 , 61-62 ile başlamıştım 70 i görmek istemiyordum ama anca bu kadar oldu bu ay çok saldım çok aburcubur yiyorum ben
Nilbebek27 gizemm0688 bende 82 ile hamile kaldım şuan 90 🥲 35. Haftandayım herkes bu haftalarda çok alırsın diyor dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor
baharaa Kilo alımın gayet iyi bence. Son ay bebek çok alıyor. Bide kabızlık olabilir. Ben de sonradan zayıflama durumundan çok korktuğum için hızlı almaya başlayınca dikkat edeyim dedim. Kesinlikle faydası oldu. 38+5 deyim. 59,5 la başladım. 69 oldum
Nilbebek27 baharaa çok güzel idare etmişsiniz :) aldığınız da doğumda gider zaten bende sizin gibi kapatmayı çok istedim ama mümkün olmayacak gibi 12,14 kg arası bitirim tahminen