mcansu Babyycatt eğer normal doğum düşünülüyorsa sonuna kadar kullanılmıyor 30-35 falandı sanırım sona doğru bırakılıyor yoksa doğumu mu açılmayı mı ne engelliyor
Rabiamina Babyycatt zaten sonlarda ihtiyaç artıyor. Elde uyuşma, bel ağrıları, kalça ağrısı, bacakta uyuşma oluyor. Bu yüzden doğuma kadar kullanmak gerekiyor.
Babyycatt obli doktor dediyse tabi ki doğrudur hangi markayı kullanıyorsun ben ocean aldım. İnternette fazlasıyla bilgi kirliliği var sonuna kadar kullanmayın yazmışlar
Babyycatt mcansu teşekkür ederim öyle yapayım kızımda sancılarımı hissetmemiştim ama 3 cm açılmam olmuştu
Rabiamina mcansu doktor mu söyledi bunu. Bana hiç bırak diye bir şey demedi de. Ben de sorayım bu hafta doktora
zynpknt 34 ten sonra falan sanırım bırakılıyor magnezyum ağrıları krampları kestiği için doğum başlarsa kasılmalarını sancılarının girdiğini hissedemezsiniz diye
zynpknt Babyycatt olabilir bana hem doktorum hem eczacım dedi doktorum her muaynede söyle magnezyum kullandığını ona göre keselim normal doğum istiyorsan dedi eczacım da dedi kontrollü kullanıyosunuz dimi diye
mcansu Babyycatt aynen muhtemelen o sebeple. Doktorunuz muhtemelen son haftalarda doğru bilgilendirir sizi
vildanztrk Hergün mü içiyorsunuz magnezyumu ben hergün içmeye cesaret edemedim haftada iki gün alıyorum
mcansu Rabiamina evet ilk gebeliğimde normal doğum düşündüğüm için doktor demişti bana kesmeliyiz birkaç hafta önce diye
Flowermom0 Babyycatt valla bnm doktor hangi kafada bilmiyorm ama bu hamilileiğimde hiç birşey kullandırmadı. Sadece bir kaybım var diye kan sulandırıcı okadar.
smyye57 Flowermom0 bende magnezyum içiyordum 36 Dan sonra bırakalım doğumu geciktirir gibi bir ifade kullanmıştı dokturum
mcansu Flowermom0 kan tahlilleri aldı mı çünkü oğlumda yani ilk gebeliğimde bende folik asit ve magnezyum kullandım sadece kan değerlerine baktı gerek görmedi ama şimdi yeniden hamileyim başta folik asit magnezyum multivitamin demir d vitamini 😅 Allah ne verdiyse modundayım Ki kendim de farkındayım o zamanki enerjim rahatlığım yok bu kez daha ağır geçiyor
zynpknt Flowermom0 karışmak gibi olmasın ama bence vitamin takviyesi alın o bişey demediyse de siz söyleyin isteyin yani en azından d vitamini demir balık yağı bunlar gebelikte çok gerekliymiş bebek için değil sizin için çünkü bebek her türlü ihtiyacı olanı alıyomuş bu vitaminleri biz kendimiz için alıyoruz bebek her şeyi emince ortada kalmayalım diye tabiri caizse☺️
Rabiamina mcansu teşekkür ederim ben ara ara hala içiyorum. 38 haftaya gireceğim doktor bırak demedi bana 😊