eses63t Mavili7 arifoglunun hindistan cevizi yagini kullandim 5.aydan itibaren 37 de catlamaya basladik ki bizde irside
busra33003 Mavili7 biooil çok iyi ama düzenli kullanılacak günde 2 3 kez sürmeniz gerek ben kullandım karnımda hiç yok 37 olucam 2 gün sonra.yan taraflarıma sürmedim oralarda oldu biraz çatlak
nbhtdg Mavili7 vallahi 2 hamileliğin normal zeytinyağlı krem kullanıyorum el yüz için onun haricinde bir şey kullanmadım hiç çatlaması sabah akşam sürdüm kaşındın gerilmeye başladıkça sürdüm
Cigdm725 Mavili7 valla ben ibrahimmeltem fenomenin önerdiği melibol muydu ismini hatırlayamadım onu kullandım baştan beridir ama yine çatladım karnım harita oldu yani istediğin kadar sür karın yapın müsaitse çatlamaya oluyor yani 🙂
Zhrcyl Mavili7 bunlara para yağdırmayın şahsi tavsiyem orjinal kantaron yağı kullandım o kadar düzenli kullanmamama rağmen çatlağım yok bir de 25kg almıştım düşünün
Zhrcyl Bana da herkes ırsi genetik dedi korktum çünkü annemde aşırı çatlak var ne yaparsam yapayım bende de olacak sandım olmadı çok şaşırdım