Eldgrn Hiç olmasaydı daha iyiydi şimdi 5 arttırdılar 15 geri alacaklar rabbim yardımcız olsun. Silivri soğuk çok şey demek istemiyorum. Harca harca bitmez şimdi bu para nasıl bitiricez kızlar yaaaaa
Eda75 Eldgrn ayy allahım olmasa ne yapardık ne günlere düştük bakalım daha neler görücez allahım sen yardım et🤲
Eldgrn Zuzu_23_23 Allah yardımcınız olsun kirada olmak ayrı çile zaten. Şimdi marketlerde vs stoklai çekerler geri zamlı fiyat gelince hepsini retina koyarlar. Hiç sasmiyor kaç yıldır
Bahar77777 Ayyy sinir bozucu bir rakam resmen elalemle dalga geçiyolar kiralar olmuş 18 20 bin sen yapmışsın 22 bin e nasıl geçincek millet 3 çocuklu aileler sonrada konuşurlar evlilik oranları düştü kimse doğurmuyor diye saçmalıyorlar bıktık yemin ederim
Eldgrn Bahar77777 gelde bile isteye çocuk doğur. Bak annemler kira ev arıyorlar binası yıkık dökük 21 den başlıyor. Adamlar bir depremde çökecek binaya mahkum kalıyorlar sonra can elden gidince umurlarinda olmaz. Yakındır ev sahipleri zama başlarlar
Bahar77777 Eldgrn sanırım almanyaya yurt dışına taşınmak en doğrusu olacak ilerde daha zam belli olmadan adamlar motorine zam yptı yarında gözümüzü zamlarlar açarız bıkktık allah belalarını versin inşallah
Eldgrn Bahar77777 İnsanı nelere mecbur bırakıyorlar keşke herkesin imkanı olsa da kendimizi geçtim çocuklarımız için gidip hayatlarını kurtarabilsek
Yenianne6161 Eldgrn bunlar öte tarafta nasıl hesap verecek acaba minimum kira 25 bin olmuş ülkede 22 bin asgari açıklıyorlar şaka gibi
Eldgrn Yenianne6161 Aaa deme oyle 25 altında kira var annemlerden biliyorum. Bina çatlamış demirleri çıkmış dökülüyor uyanıklar daire içini yaptırmış birşey yok gibi 21 istiyorlar. Ne güzel dimi bak varmış kirada ev tek sallantıda canlı bir insan kalmayacak daireler
Heypikacuu Eldgrn Yok beleş veriyolar hepsini hiç bitmez 🤣Dalgaya aldığımız şeye bak ya Ne hale geldik