1Anneadayiiii Fndaymn57 kirada oturanlara Rabbim yardım etsin gerçekten çok az bi evde tek kişi çalışıyorsa geçinmek çok zor bu parayla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Alpmom__ Fndaymn57 Kaşıkla verip kepçeyle alırlar … Yeni yıl gümbür gümbür geliyor Allah yardımcımız olsun
ayseeeemoyku Fndaymn57 gerçekten alay ediyorlar bizimle !! O kadar kızgınım ki en basiti okula giden çocuğu olan kreş ücretleri en az 15 bin , doğum ücretleri 25 iken asgari ücretin 22 bin olması şaka gibi. Allah sorsun hesabını
Zuzu_23_23 Fndaymn57 zehir zıkkım olsun burunlarindan gelsin kira mi verelim geçim mi yapalım fatura mi ödeyelim ne yiyip ne zıkkımlanacaz bilmiyorum kiralar zaten başını almış gidiyor
sevvalcik Yarın bütün herşeye zam gelmiş olur Rabbim hepimizin yar ve yardımcısi olsun gittikçe dahada zorlaşıyor herşey 😏
Fndaymn57 En kotu 25 yaparlar diye düşündüm ama onu bile yapmadılar gerçekten en basit hastahanede doğum 25 bin gerçekten okula giden bir çocuğun da varsa geçim çok zor taş yeriz artık 😒
feridelevent_08 Fndaymn57 gelsin zamlar maaşı şimdiden erittiler insanlar nasıl geçinecek … Günlerce toplandılar bunun için mi Allah sorsun hesabını .. Hesap veremeyecekler.
Fndaymn57 İnsanın sinirden gülesi geliyor gerçekten ben yazim ev tasiyacagim en kotu kira 18 bin TL İstanbul’da ne yapicam diye düşünüyorum 😒