Tugcealara Merhaba annelerim, geçen perşembe sezaryen doğum yaptım bebeğim 3.950 gram doğdu bunun eşi suyu vs baya kilo gideceğini düşünmüştüm ama 4. Gün tartıldığımda 4 kilo gitmişti normal mi sizce bebeğim sadece 4 kilo zaten, anlam veremedim
Elisa0422 Tugcealara canım daha yeni doğum yapmışsın takma bu kadar kiloyu gayet iyi gitmiş yinede ödem felan da var zamanla inanki gidiyor sağlıkla huzurla büyütmen nasip olsun hayırlı olsun bu arada
Hunilianne222 Tugcealara ben doğumdan çıkınca sadece 4 kg veriyorum bir daha hiç gitmiyor 40 ım çıkana kadar sonra kendi imkanlarımla istediğim kiloya geliyorum ama o lohusalıkta 7.8 kg verenlerden olamadım hiçbir zaman şimdi 3. Hamileliğim inşallah bunda veririm
nurdaneg0716 Tugcealara bence kiloya hiç takılma canım ben kaç ay hiç tartilmamistim akışına bırak sadece bebeginle ilgilen cidden o anlar cok kiymetli
Tugcealara Jasmine2426 12 kilo aldım 10 kilom gitmiş baya bir k*anamam oldu benim heralde ödemleri öyle attım bende şaşırdım dün tartılınca yazdığımda 4 kilo gitmişti 4 gün içinde 6 kilo daha gitti
Tuzlimon1 Tugcealara evet öyle oluyor ya birden hop gitmiyor. Doğum yapalı 41 gün oldu 19 kilo almıştım 10 kilosu duruyor benle beraber 🙄 hemen vermek istiyorum zira hiç bir kıyafetim olmuyor yeni bir şeylerde almak istemiyorum moralim bozuluyor bu duruma. Hatta diyetisyenle çalışmayı düşünüyorum çünkü kilo benim kırmızı çizgim 📈 🧡
Tugcealara Tuzlimon1 12 kilo almıştım bende 10 kilosu gitti 2 kilo fazlam kaldı 8. Gün bugün çok şükür yavaş yavaş gidiyor
Jasmine2426 Tugcealara inşallah benimde gider böyle hemen gitmesede olur 40 ım çıkana kadar gitse yeter 😀 bende 10 kilo falan olucak gibi
Smiley87 Tugcealara benim de 2 doğumumda da öyle olmuştu, doğumda sadece 3-4 kilo kadar gitmişti ben de şok olmuştum😅 ama 2-3 ay içinde kilonun büyük bölümü gitmişti kendiliğinden merak etme