afra119- Bugün grip olarak uyandım dün doktor randevum vardı ve hiçbirseyim yoktu, oğluma tek bakıyorum ve ona da geçmesin yaa
kubraa9 afra119- çok geçmiş olsun sıcak su bal ve karabiber içip boğazını yumuşatabilirsin. Zencefil çayı yasak değilse ( doktoruna sorabilirsin ) zencefil bal karşımı da iyi geliyor..
defnevedoruk afra119- canım bende 12+4üm cok kötüydüm geldim serum takılı suan, benimde kızım var 21 aylık bende tek bakıyorum en büyük korkum ona geçmesi ondan kosa kosa geldim☺️
Yenianne6161 afra119- ben bol bol terletiyordum kendimi çok iyi geliyordu deneyebilirsiniz belki bir de sarımsak yutuyordum ikiye bölüp saf antibiyotik çok iyi geliyordu
Deleted33000 afra119- muhtemelen hastanede bulaşmıştır bende 12+4 um bende ağrı bı grip geciriyorum dün doktorum bı parol serum taktı biraz iyi geldi akşamdan beri de ciğerlerim tıkanıyor kesik kesik öksürük başladı nefes alamıyorum bebeğe gecmez dimi yaaa
afra119- defnevedoruk geçmiş olsun canım, nerde taktirdiniz serumu ve gebeliğe Bir zararı var mı acaba
Gamzeli_03 Deleted33000 dün hastane de imiş bugün hemen hasta olmaz daha önce almış virüs de vücuda girince kuluçka süresi oluyor geçmiş olsun size de hamilelik döneminde çok çektim 🤦🏻♀️
58Vildan Ballı sıcak su yarım limon ile iç 1-2 diş Sarımsak 1tk bal bir kaç damla limon karıştır ye Bol duş
Deleted33000 Gamzeli_03 ben kendim kimseyle gorusmemiatim sadece hastaneye gidip gelmiştim ertesi günü aynı şekilde hastalanmistim bikac hafta önce ondan dedim şimdi yine hastayım hamilelilte gerçekten zor oluyor