KumpirsMom bulutsm ben çayırovaya çok yakın oturuyorum aslında medicalpark ve liv hospital hastaneler grubundan bir bayanla konuştuk Ben fiyat için e posta bırakmıştım işte 4 aralıkta yazıştık bide bu zam yememiş hali zam gelicek 10 güne dedi
bulutsm KumpirsMom anladım baya da yakınmışız 🥰 Fiyatlar baya yüksek geldi benden sonra da zam gelmiş anlaşılan
--Sevgi-- Btnnozmdr buse006 ay ne güzel valla saglıkla sıhatle alalım evlatlarımızı kucagımıza bendr ankara neresinden sen 🙂
Asyamomy27 Meri3535 bende 7+5 son adet tarihiniz ne acaba benim 4 Kasım aynı hafta aynı gün olunca sormak istediklerim 🥰
Gamzeli0728 Kukuli1077 bende bafralıyıımm ❤️ 6 haftalık hamileyim Fırat çile gidiyorum devlet hastanesinde kontrolde eşleri de içeri alıyor ben çok memnunum tavsiye ederim
Kukuli1077 Gamzeli0728 Aaa merhaba çok sevindim görünce. İlk hamileliğim de bir kaç kez gitmiştim çok tatlı bir doktor. Bu kontrolüme ona gitmeyi düşünüyorum. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin 🩷
Kukuli1077 Gamzeli0728 Fatmanur hocaya gidiyordum. Geçende randevu bulamadım Durdane hocaya gittim. Her doktora bakıyorum 😊