• Gebelik
  • Kimler Hangi ilde yaşıyor ve kaç haftalık hamilesiniz 😌🎈

İstanbul Esenyurt 25+1 feyiz 4 yaşına gircek bir oğlum var birde kızım olucak 💞

kcgdm aminnn insallah cumlemiz saglikca alırız kucağımıza bebeklerimizi🤲

140955 ayy bitmiş sizin sağlıkla kucağınıza alın 🥹🙏🏻 İzmir’in neresi ?

DNZMHMHT ben ilk kızımda batı hastanesinde cihan bademkıran a gidiyordum cihan hoca şuan devlette ona gidiyorum ve gerçekten özelde ki gibi ilgileniyor.siz hangi doktora gidiyorsunuz

KumpirsMom ben gebzede yaşıyorum vm medicalpark da yasemin hanıma gidiyorum.
    Çok da memnunum sen hangi hastane ve doktora gidiyorsunnn

bulutsm ben devlette takipliyim Kartal Lütfi kırdar Esma hoca çok ama çok memnunum işte çok uzak gidip gelmek zulüm oluyor burda medical park için çok yüksek fiyat söylediler bana direk vazgeçtim yüzyıl hastanesini düşünüyorum ama eminde değilim özel mi devletmi diye araştırıyorum işte

Leylasiva21 ben dunyapark Hastanesi’nde ömer yalinkaya ya gidiyorum. Kızımda da ona gittim orda doğum yaptım bundada öyle devam ettim. Devlette iyi doktora gelmek imkansız. İlk defa mecburen geçenlerde gittimmehmet özgür du galiba öyle bı doktora gittim gerçekten oda çok güzel ilgilendi

DNZMHMHT işte beni korkutan doğum bende dünyadapatkta evindarmelçiyi duydum doğumu devlette yapamam ama cihan hoca çok iyi çok kararsızım

KumpirsMom ben paket olarak aldım muayeneler, tahliller tarama testleri ve doğumu karşılıyordu 50 bin dediler bi araştır derim eğer gebzede oturuyprsan çünkü yeni yılda tek doğum 40k olacak daha avantajlı kesinlikle.
            Bu arada nerede çalışıyorsun lütfü kırdarda çalışıyor isen orda doğum ve takiplerini yaptırmak da çok mantıklı

Leylasiva21 evindar hoca da çok iyi yani Ömer hocanın takipli hastası olmasam kesin evindar hocaya giderdim. Malesef devlette doğum korkutuyor insanı çünkü ameliyatına yada doğumuna doktorum girmiyor sonrasında da özellikle sezeryan olanlar için hijyen önemli ve devlet Hastanesi’nde hijyen sıfır