imcakir bsr08 aşkım var gibi ama bu aralar ters çok yalancı pozitif veriyormuş bence yarın sabah çişle tekrar yap Ya da kan ver
bsr08 Gokyuzummm imcakir 1tosbikannesi sevgibeybi Nergiznane Parinas Kokii Kızlar testlerim üstte yorumlayabilir misiniz
sevgibeybi bsr08 var gibi🌸 ama çok yalancı pozitif gördüm buralarda üzülmeni istemem. Pazartesi kan verirsen güzel haberlerini almak isterim ❤️❤️
Parinas bsr08 eğer çok uzun zaman geçmediyse pozitif gibi duruyor ☺️ya testi tekrarla ya kan ver bence
bsr08 Parinas Bu da 2. İdrarla yaptım biraz önce ama hiç su içmedim laboquıck marka geçenlerde bununla denedim negatifti
Nergiznane bsr08 erken gebelik testine bisey diyemem yanilma payi var deniyor ama kaset testlerde yanilma payi olmuyor deniyor var bence cizgide baya belli
Nergiznane bsr08 benim bat 26 23 24 25 hee sbaah ilk idrarla 1 tane test yaptim negatifti kuruma cizgisi bile olusmadi ama 26 yaptigim silik cizgiydi bence olmasa cikmazdi hemen kan verin bence
Kokii bsr08 Bence de var gibi bence kan ver. Markanın ne olduğu belli olmadan binde bir de olsa yalancı pozitif olabiliyor, en güzeli kan tahlili vermek 🌸 İnşallah vardır güzel haberler bekliyoruz
bsr08 sevgibeybi haklısın ama hem erken gebelikte hem de laboquick de çıkınca umutlandım inşallah vardır 🥰♥️♥️
Kokii Kokii kendi deneyimim çok süre geçip kuruma olduğunda da pembemsi olmuyor gri gölge gibi oluyor 🌸