Parinas bsr08 tabiki değişebilir. Daha 4 gün var. Alttan telefonun flaşını tutunca bişey görünüyor mu bu testte ?
Yaprakunallar bsr08 adetimden üç gün önce test yaptım erken gebelik testi negatifti,adetimin ikinci gün gecikmesindeyim üzülme biraz bekleyelim bakalım
1tosbikannesi Nergiznane Bat 30 testlerden birisini dün birisini bugün yaptım dün akşam beta verdim acilde 4.76 çıktı pazartesi kan vereceğim tekrar 🌸
Nergiznane Yaprakunallar ben az once yaptim hafif silik cizgi gorundu ama ellerim titriyor resim cekemedim
Nergiznane Yaprakunallar şuan esim evde emin olmadan ona soylemek istemiyorum uyursa eger cekip aticam ilk iki kizimda hic boyle olmamisti tam net cikmisti silik olunca emin olamadim hatta ilk kizimda hastaligima 10 gün vardi kaset testte net cikmisti emin olamiyorum korkuyorum
Parinas Nergiznane çok sevindim yaa 🤩 inşallah gördüğün doğrudur vardır. Müsait olunca buraya at bizde bakalım
Yaprakunallar Nergiznane geç döllenme oldu büyük ihtimalle hamile olmasaydın çıkmazdı canım benim silikte olsa demekki daha yeni 😻😻😻😻😻
Nergiznane Parinas insallahh aticam esim cikacak birazdan ciksin emin olmadan soylemek istemiyorum 1.5 yildir istiyoruz ve her ay 3 5 test mutlaka yapiyordum
bsr08 Gokyuzummm imcakir 1tosbikannesi sevgibeybi Nergiznane Parinas Kokii Kızlar testlerim üstte yorumlayabilir misiniz
Nergiznane Yaprakunallar bende öyle dusunuyorum daha once hic görmemistim silik cizgi resim nasil atiyoruz buraya