newanne___ Kızlarr eşim doğum hediyesi ajda bilezik alacaktı sonra acba robot süpürge mi alsa diyorum kararsız kaldım sizce hangisi 🥲
mrsyildizmom newanne___ Ajda bilezik bana daha mantıklı geliyor çok ileri ki yıllarda doğum hediyemdi diyebileceksiniz o mutlu günü hatırlayacaksınız. Benim eşimde güzel bir kolye yaptırmıştı bana kolyeme her dokunduğumda oğlumun hatırası diyorum :)
Gulsena09 newanne___ bence ajda bilezik canim esim oglusa kunye bana da kunye gibi bileklik almisti bence hatirasi olan seyler oluyo boyle seyler
Ceydaaas1 newanne___ şuan Ajda tatlı gelebilir ama doğumdan sonra robot süpürgenin kıymetini daha iyi anlarsn elim kolum şuan hamileyim canım o benim
mrsyildizmom newanne___ öyleyse satılmayacak bir hediye olabilir kolye, bileklik gibi. Ben hiç satmayı düşünmediğim için kolye olsun istemiştim şu anda 2.gebeliğim bunda da eşimin düşüncesi bileklik almak 🥰
newanne___ Ceydaaas1 evet şuan bile zorlanıyom belimden dolayı o yüzden istedim çevremizden de bi kaç kişiden çeyrek geleceğini duyduk acaba ona mı alsak dedik