Merve-99 Fatmadmr37 5 haftalık duyamaz çok imkansız niye diye soracak olursaniz 6 haftada bile bebek mercimek kadar nokta kadar oluyor 6 7 hafta anca duyulur
Bonnusimo Fatmadmr37 bende aynı şekilde hamile oldugumu ögrendim kızımda hatırlamıyodum şuan 8 haftalıgım 5 haftalıkken gittim kese göründü kalp atılı için tam 7.haftamda çağırdı 7+1di yani duyuluyor
Fatmadmr37 Bonnusimo büyük ihtimalle beni de kalbi duymak için tekrar çağıracak ilk kızımda da tekrar duymak için gitmiştik ama uzun zaman geçti tabi hatırlamıyorum ama 7 8 haftalikken falandı
Bebekmommy Ben betamı bugün öğrendim normalde bugün regl olmam gerekiyordu 485,44 çıktı sonucum. Ne zaman keseyi görürüm? Ve kalp atışı ne zaman duyulur?
Fatmadmr37 Bebekmommy ben hiç kan verip öğrenmedim o yüzden bilmiyorum. İlk kızımda idrar testi yapıp gitmiştim doktora bu bebeğimde de öyle yapicam. Bilen varsa cevap verir İnternete baksanızda bulursunuz aslında.
GZzzsss Fatmadmr37 bence erken bende bu ay 5+5de gittim duyamadım kese var dedi ama kalp atışı duymadık keşke biraz geç gitseymişim dedim 8haftqlıkken tekrar çağırdı
Fatmadmr37 GZzzsss benim suan zaten asıl gitme amacım keseyi görüp hamilelikten emin olmak. Kalbi de duyar miyim diye merak ettim. Bir sonrakine de kalbi duyarız hayırlısı olsun da ❤