1Demett mervehzall kesinlikle farkediyor kaldi ki dogunca bile fazla dedigi az cikabiliyor az dedigi fazla cikiyor 🤷🏼♀️ aynen canim saglikli olsunlarda gerisi önemli değil kilo alinir ❤️
-yonca mervehzall günümüze kadar aynı ve benim bebeğimde 2450 gram bizimde 1 hafta geride diyor doktorum ama sağlık olarak problem yok minyon bir bebiş olur sadece diyor doktorum
Hamide_00 mervehzall gelişimi iyiyse sıkıntı olmaz canım bende isteyerek 38 de doğumu yaptırdım sabahına da taburcu olup evimize gittik
Suzumm mervehzall benim 35+4 bugün ve 2177 gr perinatoloji doktoru bakıyor kg su az ve geriden geliyor küçük kalmış dedi suyum çok az diye bence sizin kg iyi stres yapmayın derim
mervehzall Suzumm benim çok canım sıkıldı çok üzüldüm 2 hafta geride diye ama tabiki en önemlisi sağlıklı olması anne olmak gerçekten böyle bişeymiş yüzüm gülmüyor kaç gündür 😞 Sizede çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir 💖
beyzatrl mervehzall doktorum bana da size benzer şeyler söyledi olması gerekenden 200 gram civarında daha az ama sağlığı yerindeymiş çok şükür önemli olan bu. 🙏 sizi çok iyi anlıyorum insan ister istemez kendini strese sokuyor inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ❤️
edaaay37 36+2 2500 kilo olmuş benim bebegimde. 10 günde 100 gram almış o yüzden perinatolojiye yönlendirdi doktorum pazartesi gidicez bakalım.
mervehzall edaaay37 bana öyle bişey demedi kilo almazsa 38 de sezaryana alırım dedi sadece bakalım hayırlısı haber verirsiniz buradan
mervehzall edaaay37 şükür benimde bebeğim kilo almış 2800 küsür çıktı usg de muhtelemen gelen hafta yanlış ölçtüğü için öyle çıktı pazartesi sezaryana giriyorum🥹💖
gulcanylmzeskn mervehzall Bence de normal çok bir fark yok biz de 35+5 haftalıkken 2.850 ydi bence aralık olarak falan gayet iyi bebeğe kilo aldıran şeyler yemek daha faydalı kaşar peyniri gibi şeyler siz de biliyorsunuzdur zaten dert etmeyin yani sağlıkla kucağınıza alın 😇