Nasıl gidiyor hamilelik Mart annelerim?
Sık sık duyduğumuz bir soru değil mi. Sahi nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz, neler aldınız. Nelere dikkat ediyorsunuz. Ve bu mucizevi süreçte her geçen gün nasıl hissediyorsunuz ?🥹💛
Birkaç şey ben yazayım.
Yarın itibariyle tam 27. Haftalık oluyoruz. Yaklaşık bir haftadır doğum için 2li sayılara düştük. Bu bile bir farklı hissediyor. 30 sanırım gözüm de çok büyüyor. Yani ne kaldı ki şurada 30. Haftalık olmamıza. Tabi sonrası da önemli daha 10 hafta kalıyor ama ne bileyim işte.. Temel büyük eşyaları aldık sayılır. Bebeğimin temizlik eşyaları, kişisel bakım ve hastane çantası için kendi hazırlıklarım kaldı kabaca söyleyecek olursam.Uzun zamandır aklımda günlük tutmakta var ama bir türlü ha diyip başlayamadım. Bu süreci olabildiğince arkamda anılar bırakarak ilerlemek istiyorum. Bunlara ek olarak her geçen gün hareketleri ve ansızın artan kuvveti benim daha da şükretmeme sebep oluyor. Sahi daha gelmeden doğmadan bu kadar büyülemesi kim bilir doğduğu zaman,güldüğü,yürüdüğü büyüdüğü zaman nasıl hissettirir. Elbette zorluklar olacak diyorum kendime. Çünkü 0 dan bir birey hayata geliyor ve onu yetiştirmek hakkıyla yetiştirmek bize kalıyor. Ona + lar katarken elbet kendimden bir şeyler - ye düşecek diyorum. Ama zamanla bende kendime + başka şeyler katacağım diyorum.. Aman öyle işte… Günlük yazıyor gibi hissettim. Bu sohbet içimizden geçenleri yazdığımız bir sohbet olsun. Hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsin yavrularımız. Sanırım şimdiden anne olmanın, anneliğin önemini anlamaya başladım…. 🥺🥹💌❤️