Nazsuuu 1202 adetim yaklaşmıştı ama göğüslerim hep şişmişti hatta annemee kaynanma söyledim meme kanserine yakalandm sandm😂😂 sonra adet gecikince 2 gün test yaptım çıktı ama çok az silik çıkmıştı yeni olmuştu
Dolunay_dolunay 1202 sol kasığımda şişlik vardı ve 2 kere iğne batması gibi kasıklarımda batma oldu normalde ağrılı geçmez ağrı eşiğim de yüksektir refleksle aah demiştim beklenen Regl tarihinden 3 gün önce erken hamilelik testiyle öğrendim 💖🐣
Merve_kucuk 1202 Kızımda adetim 4 gün gecikince öğrenmiştim. Bu miniğimi de; sık idrara çıkma, göğüsler de hassasiyet vs. Ama bunda da adetim 4 gün gecikince test yapmıştım ☺️
2Princess1Mom 1202 Öyle oldu hiç ümidim yoktu beklemiyordum da açıkçası 2 ay önce düşük yapmıştım. Belirtiden bildim hemen 🤭
1202 Aslaninannesi_ cok tewekkur ederim cnm Allah razi olsun bakalim ay sonunda test yapicam umarim cift cizgiyi gorurum bende wimdilik bi belirtim yok🥹
Semauzun 1202 kafana takma düşünme. Birlikte olurken de.. acaba hamile kaldım mı diye… ben bu ay öyle yaptım. Şükür verdi. Sürekli düşünme… belirti kurma kafanda… rahat ol.. allahım nasip eder. 🥰🙏