Mejsa Erken haftalarda 19-20de mesela bebeği bir sağda bir solda hissettiğiniz oldu mu? Genelde sağımda hissediyordum bugün sol tarafımda sanki o kadar büyük olamaz diye düşünüyorum ne bileyim anlam veremedim 😅
annesim220508 Mejsa bende tam göbek deliğimin altında hissediyorum bazen minik minik atmalar oluyor daha 17 haftalık mümkün mü bilmiyorum ama ikinci çocuğum doktorlar anneler ikinciyi daha erken hisseder demişlerdi ben o sanıyorum oyüzden 😂
Mejsa turkan403 aa evet o yüzden olabilir içerde yer değiştiriyor demekki niyeyse organlar o kadar akışkan olmaz gibi düşündüm 😂😂 insan bedeni ilginç
Ayse15 Benim 17+5 ama daha hissedemedim acaba normalmi 2. Gebeligim korkuyorum acaba bisey mi var neden kipirdamiyo diye. Benimde aksamlari saga sola yatinca o tarafa geçiyor genelde solda hissediyorum
Mejsa Ayse15 o bence bir çok faktörü vardır kilo vs en son ne zaman gittiniz kontrole. Daha farklı bir anormallik yoksa sorun yoktur inşallah
turkan403 Mejsa hemde nasıl yemek yerken daha bir kaşık yemeden tıkanırsan yukarıya cıkp top oluyo🤭😂😂
Mejsa Ayse15 yok şöyle boy kilo oranı yani görece daha kilolu biriyseniz belki geç hissediyorsunuzdur ultrasonda falan da sanki böyle bir şey vardı ama bu tamamen benim düz mantığım bilimsel bir tarafı yok 😅😂