mrsyildizmom BusRaa20 evet bende bu tempoya alışmışken 2 sene daha zorluk çekerim diğer yaşlarımda bir tık daha rahat ederim en azından diyorum 🤲🏻🥹🌸
BusRaa20 mrsyildizmom evet ya zorluğu 2 sene sonrasında ufak tefek zorluklar oluyor hastalikta falan yaş ilerledikce insan rahat etmek istiyor gerçekten 🥰
Menesadogan BusRaa20 evet kesinlikle doğru benim çoçuk 6 yaşinda bende 38+1 hamileyim gerçekten çok zor çünkü herşeyi biliyor
asenat-63 BusRaa20 Mart 20 tahmini doğum günu oğlumda Mart 23′te 5 yaşına girecek nasıl olur bilmiyorum
gezentianne BusRaa20 Dün de benzer post açılmıştı ona da bakın🥰 Bence ideal yaş ⅘ olmalı benm oglumla kızım arası 5 yaş olacak. Sizin biraz erken geldi bana (sordugunuz için söylüyorum) yargılamak asla değil. Umarım her şey güzel ilerler bu süreçte sizin için💐💐
BusRaa20 gezentianne valla 5 yaş da düşündüm ama kızım okula başlayınca öbürü küçük olursa daha çok zorlanirdim diye böyle olsun istedim 😌
Gul76 BusRaa20 oğlumla kızım arası 2.5 yas oğlum 3.5 kizim ise 11 aylik şuan fena kiskaniyo çok zor Allah yardımcımız olsun
BusRaa20 Gul76 her çocuk farklıdır tabiki de ama illa her yaşta kıskançlık oluyor ya Allah gerçekten yardim etsin bizlere 🙏
NurAgkrt Kızım 3.5 yaşında şuan 17 haftalık hamileyim benim için çok iyi oldu kızım büyüdü anlıyor kardeş heyecanı var karnımı öpüyor gelip gidip 🥰 daha küçük olsaydı yıpranırdım diye düşünüyorum
BusRaa20 NurAgkrt benimkide farkında öpüyor seviyor karnımı örtü getirip kardeşimi ortuyorum anne diyor tabi yerine göre kıskanır gibime de geliyor kaç yaşında olursa olsun bu illa bı yerde olacak
BusRaa20 Mavi2121 illa zorluğu da olur Allah yardım etsin bizlere canım ama bir yandan da hemen ikisini bir büyütüp aradan çıkarmış olacağız inşallah 😊
gezentianne BusRaa20 Benim fikrim de büyük kreşe okula giderken diğerini büyütmek daha rahat🤣🤣 Ama olan olmuş artık konuşmaya gerek yok herkesn aile dinamiği fikri baska canm sağlıkla gelsinler💕💕