Simgenurnas Merhaba hanımlar hastaneler arasında kararsız kaldım seçim yapamıyorum bu hastanelerde Doğum yapan var mı acaba ?
Bluebell Merhaba, aynı 3 hastane arasında karar vereceğim ben de. Umarım tecrübelerini paylaşanlar olur 🙏
Masalmelissamoms 4 yıl önce kızımı pembe mavide doğurdum. Şimdi 29 haftalık hamileyim yine orda doğurucam kismetse ..muhteşem bi hastane doktorum zaten çok iyi ama hemşireler ve ebeler o kadar anlayışlı ve tatlılar ki bi kez bile pisman olmadım.bebeğimin boynunda 2 tur kordon vardı 40+1 de açılma olmadığından zorunlu sezeryan oldum.o kadar rahat geçti ameliyatım cok ama çok ilgiliydi personeller. Doğumum bitene kadar bi hemşire elimi tuttu ve sohbet muhabbet kahkaha öyle güzel oyaladılar ki.kendini değerli hissediyosun.herkese tavsiye ediyorum. Musmutlu rahat stressiz doğumlar kızlar 😘
Rezzzz Ben de medicanada düşünüyordum Doğumu ancak duyduklarımdan sonra vazgeçtim. Bir arkadaşımız orada Doğum yaptı ve ani gelişen bir sezeryan olduğu için Doğum katında yer bulunamamış, başka bi kata verilmiş. Hemşireler odaya hiç gitmemiş, yürütmek için bile hiç bir görevli odaya gelmemiş. Bir kaş olumsuz yorumdan sonra ben de pembe maviyi düşünüyorum şu anda.