Merve-metin Ecemakkuzu betaya göre ikiz olup olmadığı belli olmaz canım o ultrasonda ancak belli olur ben ilk öğrendiğimde beta 24.031 di tek kese tek bebek vardı
QueenMommy Ecemakkuzu Hayır betayla alakası yok bende 15000.00 üstü öğrendim tek gebelik sanırım 6-7 haftalıktı senn de öyle o zaman haftan bwnde 6 haftalık öğrendim kese vardı bebek yoktu daha 8 haftalık gmrdük kalp ve bebeği
Ecemakkuzu Merve-metin ultrasonda tek kese vardı bebeği göremediler çok küçük dedi 6 +6 gözüküyordu ultrasonda İnternete öyle yazınca şaşırdım yaa
Eseskelebek Merve-metin merhaba ben doktorun dediğine göre 4 haftalık hamileyim kese var ama bebek için erken dedi beta hcg 15.000 çıktı mol gebelik olabilirmi yoksa normalmidir siz kaç haftada öğrendiniz
Ecemakkuzu QueenMommy aynı şekilde bebeği göremediler bugün biraz daha büyüsün öylr gideceğim aynen 18 kasımdı son adetim büyük ihtimal benimde 6 haftalık falan.
Merve-metin Eseskelebek ben 6 haftalıktı bebeği gördüğümde 7.haftada kalp atışını duyduk canım 4 haftalıksa eğer bebeğin gözükmemesi çok normal canım