Sedefibrahim Kızlar dün yaptım testi yarım saat içinde bu çizgi oluştu acaba kuruluk çizgisimi hayla da duruyor çizgi nasıl anlarım ben oğlumu da böyle öğrenmiştim o yüzden çelişkide kaldım
nevoliko Sedefibrahim Canım nolursa olsun ilk 5 dk dan sonra çıkan çizgilerden ümitlenmemeye çalış. Ben defalarca yanıldım o çizgilerle sonrası hayal kırıklığı oluyor. 2 gün daha bekle sabah ilk idrarla yap yeniden. İlk 5 dk da çıkarsa tamamdır. İnşallah gebesindir 🤲🏻
Parinas Sedefibrahim içini açın suya tutun geçerse kuruma çizgisidir geçmezse gerçektir. Kan tahlili yaptırmak daha garanti tabi ama bekleyene kadar bu şekilde bakabilirsiniz. Bana kuruma çizgisi gibi gelmedi bu arada var gibi gerçekten
afra119- nevoliko İkinci gebeliğim çöpe attığım testle öğrendim akşam yaptım bişey çıkmadı çöpe attım sabah çöpün üzerinde başka çöp atarken testini gördüm iki çizgi 27 haftadan merhaba
Parinas Sedefibrahim bu testleri bilmiyorum pek ama araya tornavida gibi bıçak gibi bişey sokarak açabilirsiniz. Çizgilerin üstünde koruma tabakası yoksa direkt suya tutabilirsiniz
Parinas Sedefibrahim o halde kuruma çizgisi değil hayırlı olsun ☺️ inşallah kanda da pozitif görürsün
Zhrcyl Sedefibrahim predictor çok iyi diyorlar artımed se yalancı pozitif çok veriyprmuş onun için sormuştum inşallah hamilesinizdir 🥹🥰