Sema59 Bugn akıntı ile çok az kanamam oldu progestan igne ile fitil verdi doktorum kullanipta kotu olan var mi kullanan arkadaşlarıma hiç yaramamis
Enmutluannee Sema59 ben vajinal yoldan sabah akşam kullanıyorum kanamam olmadi düşük riskim var diye hic bi yan etki görmedim
Gnys Sema59 BEnim kanamamı progestan durdurdu. bebeğin tutunmasını sağlıyor. Yaklaşık 1 aydır günde 400 mg kullanıyorum. Mide bulantısı ve uyku yapıyor bana sadece. Onun dışında kullanmadığım zaman huzursuz oluyorum sanki tekrar kanamam olcakmış gibi hissediyorum. bi zararını gören duymadım hiç
MrTGcE Sema59 ben progestan hapını kullanmştm gayette iyi geldi iyi gelmiyo diyen her kimse öyle bi saçmalıkmı var dr iyi gelmeyen ilacı neden versin sana çok saçma. Benim kesemin dışında kanamam vardı düşük tehlikem vardı yani şuan bebegimde bende saglıklıyız 28 haftamdayım. Ilacın yan etkilerk var sakın korkma ama baş dönmesi falan ilacı içer içmez otur direk ayakta kalma ben hep öyle yapıyordum.
MrTGcE Sema59 benim kanamam bide foşur foşur aktı baya kan aktı bende ama allhın izniyle şuan gayet iyi bebegim. Progestan uykuda yapar unutma sen kullan dinleme kimseyi dr boş yere vermez ilaç.
060616 MrTGcE ne kadar sürdü acaba kanamanız 😞 Birde ağızdaan mı almıştınız Progestanı? Benimde kanamalarım devam ediyor sanki vajinadan alınca etkisi çok olmuyor dökülüyor gibi ne geliyor ? Nasıl alacağımı şaşırdım 10 gündür kullanıyorum kanamam azalmadı 😪😪😪
SyhnHtp Yan etki yapanlar fitil olarak alsın arkadaşlar. Beni çok kötü etkilemişti ayağa kalkamaz olmuştum, fitil olarak kullanıyorum bir aydır hiç bi yan etkisi yok. Hem fitil olması rahime hızlı ve direk ulaştığından daha çabuk ve çok etki edermiş.
Edirefp BabasIOnuCokSevermis banamı sordunuz bi yanlışlıkmı oldu yoksa. Benim kanama değil kahverengi akıntım hergün çok az az devam ediyor geçmesini umut ediyorum 😞
BabasIOnuCokSevermis Edirefp evet size sordum inşallah bi sorun olmaz kanama yada leke gördükçe çok tedirgin oluyorum bnde anlayabiliyorum
MrTGcE 060616 benim kanamam bi kere oldu bi daha olmadı zaten direk acile gittik progestan verdi hap olarak agızdan aldım yani 1hafta 10 gün dikkat ettim uzandım sürekli ilacı içtim uzandım zaten direk uykumu getiriyordu ev işi falan yapma bi süre kendine bak bebegin daha önemli
MrTGcE 060616 he bide dr ilişki yok dedi dikkat et onada canm bol bol dua et allahın izniyle bişey olmaz inşALLAH
Edirefp BabasIOnuCokSevermis içerde kalan kan pıhtıları olabilir diyor hemşire arkadaşım çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye aklım çıkıyor her dakika dua ediyorum 😞 kendime ve benimle aynı durumda olanlara
Sema59 Ilk defa böyle oldum sabah akşam kullanmam gerekiyor ama çalıştığım için sadece geceleri kullanıyorum ama hala aybi şekilde lekelenmeler oluyor çok tedirginim
NecatiMerveCingz Bende kullanıyorum ilk hafta çok başım döndü kafamı toplayamazdım sersem gibi gezdim ama sonra alıştı bünyem şuan normal ağrı kesici gibi ağız yoluyla içiyorum çalıştığım için fitil olarak almam zor. Kesinlikle bebeğe Zarar vermeyen bir hap bebişlerin iyiliği için mecvuruz
Sltnncr Mutlaka kullan canım ben yaklaşık 8 haftadır kullanıyorum bende bı yan etki yapmadı ama mutlaka kullan bebeğim bu ilacın sayesinde tutundu