Aryaalina Kızlar Sincan lokman hekim hastanesine giden var mı düzenli doktorum yok önerebileğiniz ilgili doktor var mı 💖
Tugbasss Aryaalina bende gidiyorum canım be kesinlikle irade hanımı tavsiye ederim. Gebelik testi için gitmiştim orda takılı kaldım hala da devam ediyorum Doğumu da kendisiyle düşünüyorum baya ilgili alakalı
Birhanim Canım ben aysun hanıma gidyorum gayet memnunum tavsiye de ederim. Bahar ve pakize hocayı da tavsiye eden oluyor ama sıra bulmakta sıkıntı olabilir onların 🌸
Busraatpl Tugbasss meraba kaç haftalıksınız acaba ? Bende sincan lokman hekime gitmeyi düşünüyorum ilgi alaka temizlik açısından falan nasıl bide fiyatları biliyo musunuz sadece doğum
Tugbasss Aryaalina ben çok memnunum canım çok güzel konuşup ilgileniyor sınırsız şekilde . Başından savmıyor. Geçen öyle tatilinde gitmiştim girdim odasına yarım saat konuştuk rahatlattı beni Öyle bir bayan yani. İnşallah sende memnun kalırsın
Tugbasss Aryaalina çok sevindim gerçekten bir kaç defa gidince Eminim yakın diyalog içine girince çok memnun kalacaksınız 🙏🏻🥰
Xmom Benim arkadaslarim Bahar hanıma gittiler yeni de doğum yaptılar neredeyse hepsi ona gidiyor memnunlardı güler yüzlü bir doktor olduğunu söylüyorlar
Aryaalina Tugbasss evet bende öyle düşünüyorum :) sadece muayeneye kadar gitme şansım var Doğumum memlekette özel de olacak