Bures48 1gokces Ben mcdbag sayfasından aldım gayet yeterli kaliteli duruyor henüz kullanmadım ama baya kullanışlı olacak birde Zara dan aldım o daha küçük dışarı çıkarken az eşya alacağım zaman kullanırım diye düşündüm ikisinide çok beğeniyorum.
Kuzucukno2 1gokces mcdbag almıştım çok aşırı ağır kullanışlı ama taşıması çok zor. Bebek arabasına asıyodum bebek arabasının tutma yerini kırdı. Sonra dümdüz sırt çantası aldım fazla gözlü olan çok daha kullanışlı oldu.
Busraaaa06 AnayimBenAna_ bende brandbaby aldım kalitesi çok iyi oldukça geniş bir çanta çok beğendim 🥰
bengonca defnevedoruk carter’s mağazasında ürünü görüp hepsiburadadan indirimde almıştım. 1.5 sene oldu kullanalı. Daha iplik sökülmedi.
defnevedoruk bengonca 2 sene kraft almıştım 2 bine şuan çöp gibi. simdi ikinci bebiş geliyor iki cocuğa kullanacağım için düzgün gerçekten kaliteli birsey almak istiyorum
bengonca defnevedoruk ben ikiz kızlarımda kullandım. 15 aylık oldular. Hala sapa sağlam, şimdi 3. Kızım geliyor onu kullanmaya devam edeceğim. Bütçenize uyarsa bakın mutlaka 🌸
defnevedoruk bengonca ya fiyatı önemli değil bu sefer düzgün olsun yeter🥲 en azından kücük 2 yasına gelene kadar idare etse bizi bakacağım aklımdan seçenek olarak bunuda yazdım