Benanne13  Kızlar bi bakar mısınız acilll
Merve-99 Benanne13 evet dogum yakın hayırlı olsun bunu görünce kendim o zamanlarima döndüm tatlı tatlı vuran ağrıları hissettim 🥰
Zg99 Benanne13 benim de 36 . Haftada sancı vardı o nedenle çatı muayenesi yapıldı 2 cm açıklık varmış doğum yapmıştım 🙏🏻🌼
Benanne13 Merve-99 yaaa ama erken değil mi sanki 36. Haftadayım dHa biraz stres oldum acıkcası ama hareketler de az iki gündğr
Benanne13 Merve-99 küveze girer mi diye cok korkuyorum ciğer gelişimi için vs sizin nasıl oldu kaçıncı haftada
Merve-99 Benanne13 beni niye araya kattınız anlamadım benim dogumlarim ne alaka 😊 kuveze girmez kilosu gelismisse cigerleri gelismisse emmesi beslenmesi iyise girmez
Benanne13 Burcin-57 cok az regl ağrısı gibi hissettim ama bebek hareketleri azaldı diye gittim bugün 🙏🏻
Benanne13 Zg99 valla çok az bişeyler hissettim refl ağrısı gibi ondan gittim bir de hareketleri az olunca… masallah 🙏🏻 sizin nasıl gecmisti acaba bebek gelişimi falan kuveze girmesinden ben cok korkuyorum ciğer gelisimi vs
Zg99 Benanne13 bende nişan geldi ardindan regl ağrısıyla devam etti. Bebek gelişimi güzeldi kuveze girmedi. Aniden olduğu için kendi isteğimle sezaryen oldum. Ciğer geliştirici iğne yapılmadı bana.