bkdusunenanne Kızlar 16 haftadan beri hareketini hissediyorum makat gelişmiş ve sürekli mesanede vuruyor gibi altıma vuruyor biliyorum bu hareketler ne zaman yukarı çıkar 😂
Merve-99 bkdusunenanne bazı bebekler hiç dönmez olduğu gibi kalır bazı bebekler hafta ilerledikçe döner yani bilemez kimse bunu
seyma0661 bkdusunenanne 21.haftada banada makat geliş olduğunu ve dönebileceğini söylemişti doktorumuz. 25.haftada baş geliş olduğunu öğrendik ama yine aşaiılarda hissediyordum. 28 olduk göbek deliğimde hissediyorum bazen ama aşağılarda da hissettiğim oluyor 😂
Flowermom0 bkdusunenanne kaç kez bu şikayetle acile gittim. Hep çok altta hareket hissediyordum. Ama nasıl bi hissetme sanıyordum çıkıcak dışarı artık. Bir tekme atıyor vajinama bacaklarmda hissediyordum. 26_27 gibi yukarı çıkmaya başlıyor
bkdusunenanne Merve-99 kız dönermi diye sormuyorum dönsede fark etmez sezeryanlıyım zaten de 😂bu bebeğin hareketleri göbeğinin altında ya ne zaman göbeğin yukarısına çıkar diyorum 20 haftalığım😂
Merve-99 bkdusunenanne tamam işte bende doğru cevabı verdim bebek dönmezse o hareket hep orada hissedilir
Edanursoylu 25 haftaligim hala kasiklarda haraketleri 🤣 çok nadir göbek deliği hizasına geliyor sonra yine iniyor 🤣
Kuzisko1 27+6 bebeğin hareketleri hep aşağıda nadirde olsa göbek değilimde hissediyorum ikinci gebeliğim ilkinde böyle değildi diye hatırlıyorum