Hilalvc Haftada yapılıyor diye biliyorum ben 22 haftalık oldum hala daha sağlık ocağında aşılar yok haber vericez diyorlar yani gecikse sorun olur mı siz kaçıncı haftada yaptırdınız
Nhrr Hilalvc 30.haftada tek doz olan tetenoz difteri boğmaca aşısından oldum. Özel hastanede 860 TL ye.
Liddle_mom Hilalvc bende 20 oldum onceden sordugumda asi yok dediler ama ben alabiliyormusum saglik ocagina goturup onlar vuruyomus degisik bisey
Liddle_mom Nhrr nsil yani asiyi ozelde olabiliyomuyuz biraz bilgi verirsen beni mutlu edersin ilk hamileligim
ayseayseaysee Nhrr ben bunu eczaneye sordum. Böyle bir aşı yok denildi bana. Sadece sağlık ocağının yaptığı ücretsiz aşıyı biliyoruz dediler. Şu an 23.haftaya girdim ama domuz gribine yakalandığım için hala yaptıramadım aşıyı 🤦🏼♀️
Aytum Benim de ikinci gebeliğim olduğu için 26 30. Hafta arasında yapalım dedi hemşire tek doz olacak. Sizin ilk gebeliğinizse tek dozun koruyuculugu 3 ay son 3 ay kala yaptırabilirsiniz.
newmomm_ Aytum daha önce 5 yıl yada 10 yıl koruyuculuğunuz yoksa tek doz 1 ay korur yanlış bilgi verilmiş
Nhrr newmomm_ evet haklısınız ben ilk gebeliğimde 2 doz oldum. Üzerinden 6 yıl geçti tek doz yeter dedi doktor. Ama normalde ilk gebelikte yapılan tek doz ne kadar koruyor bilmiyorum.
Nhrr Liddle_mom evet ilk hamilelikte 20.haftalarda 1. Doz oluyor. 2. Dozun tam haftasını bilmiyorum. Özel takipliyim doktor yazdı acilde vuruldum hastahanede aşı vardı. Medical Park Ankara Batıkent de oldum. Sağlık ocağında da aşı yok bu aralar.
Nhrr ayseayseaysee her eczanede yok. Devlet de yapmıyor bu 3 lü aşıyı. Ben Ankara dayım Medical Park Batıkent Hastanesinde oldum aşı hastahanede vardı. Ama yakındaki eczanelerde var mıdır bilmiyorum.