atlasinannesi_ 17 Aralıkta kan vermiştim 16.2 çıkmıştı. 23 Aralıkta 368 çıkmış. 6 günde bu kadad yükselmiş. Sizce nasıl değer?
Minnakpopus atlasinannesi_ gayet güzel görünüyor artış son adetinize göre haftasınu hesaplayın sanırım daha çok çok yeni
Parinas atlasinannesi_ gayet iyi yükselmiş 2 kattan fazla. Adet günü geçmiş miydi? Geçtikten sonra hızlanıyor artış
atlasinannesi_ Minnakpopus son adetime göre 4 haftalık ama 4 haftalikla uyumlu oluyor mu bilmiyorum. Değerim 1000 olmadan doktora gitmek istemiyorum. İki katı artış Yok ama bana da güzel artmış geldi
Minnakpopus atlasinannesi_ nasıl iki kat artış yok daha ne olsun güzel artmış görünüyor değerin. Sıkıntı stres yapma. Kanamam yoksa herhangi bir durum yoksa rahat ol ve folik asite başla bence. Doktorununda diyeceği bu zaten. Kese 3000 civarlarında gözüküyor. 1 hafta daha bekle keseyi görmeye git istersen. Kalp atışıda 7-8 hafta zamanları daha net olusup duyuluyo. Hayırlı olsun 😊
atlasinannesi_ Minnakpopus 2 kat artış nasıl hesaplanıyor hep karıştırıyorum. Oğlumu Altan muayeneyle 1002 yle görmüştüm.
Minnakpopus atlasinannesi_ o zaman siz bilirsiniz ben ilk zamanlar alttan muayene çok sıcak bakmıyorum o yüzden bu şekilde yol çizmiştim. 2 şer gün arayla iki kat artmış oluyor.
Parinas atlasinannesi_ 17sinde 16ymış ya 19unda 32 olmalı, 21inde 64 olmalı, 23ünde 128 olmalı. Sizinki fazlasıyla geçmiş yani. Erken öğrenmenin kötü yanı da bu oluyor. Birden yüksek değerle öğrenmek çok daha iyi çok daha stressiz
atlasinannesi_ Parinas iki günde iki kati diye mi hesaplanıyor? Ben ondan karıştırıyorum demek ki. Çok sağ olun,
atlasinannesi_ Parinas Evet ya oğlumu 240 küsur la öğrendim bir haftada 1000 olmuştu. Görmüştüm. Bu sefer beklemek zorundayiz