FatmaB_ Kızlar kurutma makinesi almayı düşünüyorum. Yerim yok çamaşır makinesi üzerine koydursam olur mu? Bu şekilde montaj yaptıran var mı?
Eylemgmsky FatmaB_ evet canım oluyo sen. Asıl tercih edersen aparatı oluyo bazı markalar ücret alıyo bazıları aparat için ücret almıyo
Frdvs25mys FatmaB_ ben de o şekilde taktırdım çamaşır makinanla aynı marka alırsan sanırım ücretsiz kule yöntemiyle kuruyorlar bizim öyle olmuştu
Smiley87 FatmaB_ ben de öyle kullanıyorum, aynı marka olması gerekiyor.teknik servis aparatı getirip üst üste monte ediyor
Drosera Senanur07 ben de o şekilde kullanıyorum siz dolabınızı veya ara aparatı ayarlarsanız ona göre kurarlar. Kurutma makinesi çamaşır makinesi gibi devirli çalışmadığı için sorun olmuyor
FatmaB_ @Eylemgmsky @Frdvs25mys @Senanur07 @Drosera @Smiley87 @Yogurtlupilav teşekkür ederim kızlar. Çamaşır makinem Altus. Kurutma makinesinide Altus düşünüyorum hem uygun fiyatlı
Cihangir09 FatmaB_ altusta aparatı ücretsiz bir şekilde getirip kuruyorlar bilginiz olsun bende 3 4 ay önce aldım kurutma elim ayağım oldu resmen
Busra779 FatmaB_ benim de çamaşır makinesi Hotpoint kurutma Hoover araya aparat aldık kendimiz koyduk hiç bir şey olmadı şükür kullanıyorum o şekilde
DidemB FatmaB_ servis kuruluma geleceğ zaman makine üstüne koyacağınızı söylerseniz onlar makine üstü montaj aparatıyla geliyorlar. Ben 2 senedir o şekilde kullanıyorum.