melosunbebikosu 5. Haftamdan itibaren 26. Haftamdayim her ay idrada lokosit ve bakteri cikiyor. Kulturler temiz degerler cok yuksek olmadigi icin uzun sureli anbitibiyotik kullanmadim hep tek kullanimlik toz şase hatta cogu zaman kullanmadim doktorlarim hic gerek yok diyorlar onemli olan degerlerin aşırı yükselip kana karişmasi crpnin yukselmesi. Hamilleikte cok normal idrar enfeksiyonu ama tabi yükselmedigi durumlarda benim onceki gebeligimde 500 leri buldu . Bende sirf artiş olmasin diye cranberry tablet aldim doktorlarim ikiside kullan zaten bu bir ek vitamin c takviyesi dedi. O kadar memnunumki anlatamam lokosit 18 den 9 a sonra 5 e düştü hic ilac kullanmadan bakterim 50 iken negatife döndü🙂 bu arada ne kadar dikkat edilirse edilsin bu hamilelikte sık gorulen bir durum. Ben gunde 3 defa pamuklu ütülü camasir degişiyorum klozeti tek ben kullanıyorum gunde 3 4 litre su içimi . Kızılcık kaynatip içiyorum her hafta 3 4 gün. Hergun Kefir ve ev yogurdu probiyotik agirlikli besleniyorum genede surekli tekrar ediyor